2777
2789
عنوان

بابام امروز میخواست تلفنی باهام حرف بزنه گفتم نه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 36 پست
منم دم به دقیقه با مامانم بحثم میشه درحالیکه خیلی همدیگرو دوست داریم ولی حرفمون به دل هم نمیشینه وقت ...

منم با مامانم بحثم میشه مثل شما گاها ولی بابام واقعا عجیب بود کاراش همیشه 

من شده بودم ضربه گیر هرجا عصبی بود رو من خالی میکرد خنک میشد

منم سکوت 

تهش شدم توسری خور 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین که بابات پشیمون بشه خیلی خوبه

هم پشیمونه هم نیست 

نمیتونم با قطعیت بگم پشیمونه و هیچکدوم کارا قبلشو نمیکنه 

ولی بهتر شده 

چون الان ماه هاست منو ندیده 

منم با مامانم بحثم میشه مثل شما گاها ولی بابام واقعا عجیب بود کاراش همیشه من شده بودم ضربه گیر هرجا ...

بعد از مدتی فاصله گرفتن اگه دیدی تغییر کرده و دلت باهاش صاف شد ببخش اینطوری ذهن خودتم آسوده تر کلا فاصله که بیوفته انگار آدم عزیز ترم میشه

برای تروماهای بچگیتم برو روانشناس تا بقیه عمرت در عذاب گذشته نباشی🦋🤍

🪸🐠🫧

😭❤️همینکه درکم میکنید خوبه

دختر قوی هستی واقعا بهت افتخار میکنم 

ایشالله ک همیشه بدرخشی تو تمام مسیر زندگیت 

سعی کن تراپی هم بری 

اول با خودت آشتی کنی بعد بتونی افرادی ک بهت خواسته یا ناخواسته آسیب رسوندن رو هم ببخشی 

عزیزم حتما برو پیش تراپیست و درمان کن روح روان زخمیت رو بعدش میتونی به بخشیدن پدرت فکر کنی اولویت خو ...

اره واقعا عزیزم 

تو همین موردم بشدت آسیب پذیر شدم برای همین حتی سراغ رابطه ای نمیرم چه برسه ازدواج 

خدا نکنه یه مرد سرم داد بزنه حس میکنم بابامه و همونجا نفسم می‌بره 

جدا از این مراقب امتحان 

یبار یه پسری که ازم خوشش میومد با لحن تند و عصبی سر یچیزی که برا خودم بود گفت یکاریو انجام بدم، همونجا ماتم برد و پسره هی میومد جلوتر ، قشنگ حس کردم به روحم تعرض کرد اون لحظه یکی ولی کاری ازم برنمیومد 

چون ترومای قبلیم نمیذاره رفتار و کنش عادی داشته باشم ...

خاک توی سرش کنن ،، روانی بوده احمق

اره واقعا هیچوقت یادم نمیره کارشو جلو اون همه دانشجو 

دلم میخواد روز آخر که از دانشگاه انصراف بدم هر طور شده پیداش کنم و بگم عقده ای بودنتو دیگه رو هیچ دانشجویی خالی نکن چون اصالتت رو داد میزنه

بخدا بازم خوبههمین که خودش یکم درک کنه که چیکار کرده خیلی خوبه

امیدوارم 

شاید همین باعث شه یذره دلم باهاش صاف تر شه بتونم باهاش ارتباط هرچند کوتاه بگیرم نه اینکه از یه تلفنم گریزون باشم

منم مثل توام ناراحتی هام تبدیل شد به ام استو مواظب سلاپتیت باش

منم همینطور عزیزم منتها من شد فعلا میگرن که چهار سالی میشه درگیرم😞ایشالا که بهتر باشی قشنگم

خدایی نکرده خدایی نکرده،البته بعداز ۱۲۰سال از دست بدیش اون وقت حسرت میخوری،تجربه کردم که میگم

می‌دونم برای همین هم دلم برای خودم میسوزه هم اون