2777
2789
اما اگه زخم التیام پیدا نکنه چی ؟ اون موقع چی ؟

هیچ زخمی نیس ک التیام پیدا نکنه عزیزم، هر زخمی طی یک فرآیند ایجاد شده و کافیه فرآیندش رو شناسایی کنیم و یکی یکی هیجانات آسیب دیده رو شناسایی و حل کنیم.

تا وقتی زخمت خوب نشده کاملا حق داری ک خشمگین و منزجر باشی ، خشم و انزجار خودت رو ب صراحت بپذیر و حتی توضیحش بده ب خودت ک چرا خشمگینی و ب خودت حق بده ک خشمگین باشی، حتی تو ذهنت تجسم کن ک اون فرد رو داری ب روش دلخواهت مجازات میکنی و بارها و بارها میکشی، این خشم تو رو تخلیه میکنه، و حتی بعدش از شدت سبکبالی لبخند میزنی و شااااد میشی😉

تو ذهنت همون موقعیت دردناک رو تجسم کن و با اون آزارگر گفتگو کن، هر حرفی داری بهش بگو، مشت بزن تو دهنش ک پر خون بشه، سرشو بکوب ب دیوار  و ... تا این خشم تخلیه بشه..

چندبار ک انجامش بدی ی روز میبینی دیگ خشم و نفرتی نداری، و میگی گور باباش، مهم اینه ک خودم عاشق خودمم و باارزشم و برای خودم ارزش و احترام قائلم😌🥳😉

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

هیچ زخمی نیس ک التیام پیدا نکنه عزیزم، هر زخمی طی یک فرآیند ایجاد شده و کافیه فرآیندش رو شناسایی کنی ...

از این تصورات و تخیلات زیاد داشتم😅😅

ولی خب عصبی تر و افسرده تر میشم  

اصلا حالم رو خوب نمیکنه

کاش میشد اون تخیلات رو به واقعیت بدل کرد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از این تصورات و تخیلات زیاد داشتم😅😅ولی خب عصبی تر و افسرده تر میشم اصلا حالم رو خوب نمیکنهکاش میش ...

رو کاغذ بیارش، بهش نظم بده،فکر کن داری ی نامه مینویسی براش و بهش دقیقا توضیح میدی ک چکار باهات کرده و چرا ازش متنفر و خشمگینی و‌...، و وسطش بگو ک ازت متنفرم (یا هر احساسی ک داری ) چون وقتی باهام فلان رفتار رو کردی یا فلان حرف رو زدی ،رفتارت یا حرفت  باعث شد من فلان احساس بد رو نسبت ب خودم داشتم، باعث شدی خودم رو اینجوری و اونجوری ببینم و هر چبزی ک آزارت داده، کم کم ک اینها رو شفاف کنی ک دقیقا چ اتفاقی برات اتفاق افتاده، بعد میتونی خودت رو از آنچه ک برات اتفاق افتاده جدا کنی، یعنی بگی درسته ک تو خیلی عوضی بودی و رفتارت خیلی زشت و بد و ... بود ولی رفتار بد تو ارزش و احترام و شرافت من رو پایمال نمیکنه و من خودم رو بخاطر ارزشم دوس دارم و ... و بگی ک ن تو ن هیچکس دیگ بخاطر هیچ رفتار بدی نمیتونین ارزش منو لگدمال کنین و .. و این خودمم ک تصویر ارزشمند و دوست داشتنی رو از خودم میسازم و اجازه نمیدم رفتار بد تو یا هرکس دیگ روی تصویر ارزشمندی ک از خودم دارم اثر منفی بذاره و ...، و اقتدار رو بازپس بگیر

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ببین همه این راهکار هایی که میگی درسته ولی بعید میدونم برا من جواب بده

تو انجام بده، بعد نتیجه هر چی بود بیا اعلام کن 

پیشاپیش در مورد کاری ک انجام نداده ای قضاوت نکن و خودت رو مایوس نکن.

شب توی خصوصی بهت پیام میدم سوال دارم ازت

اوکی

درست میگی چشم🌺

بی بلا🌺