2777
2789
عنوان

بچمو ببرم حموم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 23 پست
آخی طفلی انشاالله که زود خوب بشه دارو ۶اش خواب آور نیستن یعنی؟

نه خواب آور نیستن دکترا دیگه خواب آور نمیدن ب بچه ها میگن خطرناکه ممکنه تو خواب بخاطر عفونت ریه شون خفه بشن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

نه خواب آور نیستن دکترا دیگه خواب آور نمیدن ب بچه ها میگن خطرناکه ممکنه تو خواب بخاطر عفونت ریه شون ...

وایی 

یعنی  استامینوفن هم نداره؟ 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وایی یعنی استامینوفن هم نداره؟

داره ولی استامینوفن خواب آور نیست گلم

من اول فکر کردم فقط دختر من اینجوریه غر میزنم اومدم تاپیک زدم همه گفتن بچه هامون بخاطر این مریضی همش دوس ارن بغلشون کنیم خدا لعنتم کنه انقد سرش جیغو داد میکردم حتی کتکش هم زدم دستم بشکنه 😭😭😭

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

داره ولی استامینوفن خواب آور نیست گلممن اول فکر کردم فقط دختر من اینجوریه غر میزنم اومدم تاپیک زدم ه ...

ایی وایی 🥲 سر زنشت نمیکنم  ولی تکرار نشه💔

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
ایی وایی 🥲 سر زنشت نمیکنم ولی تکرار نشه💔

هرچی هم بهم بگی حقمه واقعا 

با توجه به داروهایی ک میخوره باید خوابش سنگین باشهاینکه شما میگی خوابش سبکه احتمالا بخاطر کیپ بودن د ...

گلم دارو هاش خواب آور نیست دیگه دکترا خواب آور نمیدن ب بچه ها 

دوس داره همش رو پاهام باشه بخوابه وقتی می‌خوابه میزارم سر جاش درجا بیدار میشه 

با توجه به داروهایی ک میخوره باید خوابش سنگین باشهاینکه شما میگی خوابش سبکه احتمالا بخاطر کیپ بودن د ...

پس بیزحمت براش اسپری بینی بگیر 

مدام براش بزن 

هر 4ساعت یکبار اوکیه