2777
2789
عنوان

با این مرد باید چیکار کرد

133 بازدید | 20 پست

چند روز میش بلاکش کردم 

برگشتیم دوباره بهم

نامزدمه 

عقدمون بعد عیده 

وقتی میرسه به من 

بایاش مریضه 

مانانش افسرده است باید زود بره خونه 

بعد امشب ساعت یازده بهش زنگ میزنم میگه رفتم خونه برادرزاده ام بهش توی درس هاش کمک کنم 

ریاضی محض خونده 

منم دندونم درد میکرد براش فقط نوشتم تو برای همه ملبان زبلی برای من نه 

شب که میشه مثل فیونا قایم میشی 

خانواده ات در حال تابودیه 

زود باید برگردی خونه 

من از  دندون درد دارم میمیرم 

اول میگفت مال سرماهه 

بعد گفتم نه پوسیده 

گفت برو فلان جا ارزونه 

گفتم من قصد ندارم ایدز بگیرم 

میدونی چند نفر با دندون پزشکی ایدز گرفتن و پنیر مجانی توی تله موش فقط پیدا میشه و هیچ ارزونی بی حکمت نیست 

بعد بهش گفتم من با این وضعیت مالیم و زندگیم دندون دردم چی بود همینم کم بود 

برام ادرس معطب خصوصی دکتر فرستاد گفت برو اونجا هزینه اشو من میدم 

گفتم لازم نکرده مسکن میخورم .گفت دندونت میافته 

گفتم به درک 

بعد گفت کلا تو دو راه داری یا برو اونجا یا برو معطب دکتر 

حالا به نظرتون برم معطب دکتر خصوصی پولشو بدم اون بده ؟

هرچند رابطه امون بده 

بعدا سرم منت میزاره 

میگه فلان کار کردم اینو کردم توام منو درک کن بچه ننه ام خونه اتو کردم توی شیشه

انقد غلط املایی داشتی عصبی شدم. بعدشم وظیفه ایشون نیست هزینه دندون شما رو بده خودت درست کن جقدر هم بد باهاش صحبت کردی من جای ایشون اعصابم خورد شد 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نسبت به نامزدت خشم درون داری که ظاهرا حق هم داری

بیشتر روش فکر کن اگر همیشه غم و غصه هاش برای توعه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

انقد غلط املایی داشتی عصبی شدم. بعدشم وظیفه ایشون نیست هزینه دندون شما رو بده خودت درست کن جقدر هم ب ...

شما مگه میدونی توی رابطه من اون چی میگذره دوتا تاپیک های قبلیمو راجع به نانزدم بخون 

نسبت به نامزدت خشم درون داری که ظاهرا حق هم داریبیشتر روش فکر کن اگر همیشه غم و غصه هاش برای توعه

غم و غصه اش برای من نیست 

ولی به خانواده اش خیلی اهمیت میده 

الویتش اصلا من نیستم 

حسرت به دلم موند یک شب رو مثل ادم باهاش باشم 

خودش میدونه حق دارم 

سر همین میخواد پول بده که اگه خواستم شکایت کنم بگم چرا اینجوری باهم میکنی بگه ببین من دوستت دارم ولست فلان کارو کردم 

در صورتی که اون پول نمیتونه جای محبت و عشقی که میخوام بورزرو بگیره

مادر شوهرم عین هوو بین من و شوهرمه 

و شوهرم خودشم میدونه اما همیشه منو خفه میکنه ميگه مامانمه پیره