2777
2789
عنوان

خانوما بدون مسخره کردن بیایین 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 62 پست
ممنون از دلگرمی هاتون یعنی امیدی هست که نرمال باشه و ایشون تشخیص نداده باشن؟

تو خودتم میتونی ببینیش حالت دستشویی بشین یا پشت به دیوار باهات باز کن و با دوتا انگشتت بازش کن و ازش عکس بگیر ولی درکل اصلا استرس نداشته باش که سمه برات اینم یه روز خاطره میشه بهش میخندی ولی دکتر دیگه برو بگو این اینجوری کرده باهات 

من بههههترین دکتر شهرمون که همه براش دست و پا میشکونن رفتم پیشش مجرد بودم و کم سن شاید ۱۴/۱۵سالع یا کمی بزرگ تر گفتم خارش دارم داد زد سرم گفت مجٌججججرد چطور خارش داره؟! 

ترسیدم دنیا دپر سرم چرخید گفتم یعنی چی یعنی من مجرد نیستم چرا من که کاری نکردم و.... خلاصه که مشکل من با یه پماد حل شد ولی تا عمر دارم یادمه 

پرده گشاد دیگه چه صیغه ای هست آخه...متوجه منظورش نشدی شما

چنددد بار گفت حتی شکلشم برام کشید 

ببخشید گفت بقیه دخترا اینجوری ان ♀️

مال تو اونجوریه⭕

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا چیزی داخل نره هیچ اسیبی ب اونجا نمیرسهاصلا نگران نباش برو ی دکتر دیگه،هیچکدوم از حرفای این دکترو ...

😂😂خندم گرفت

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

تو خودتم میتونی ببینیش حالت دستشویی بشین یا پشت به دیوار باهات باز کن و با دوتا انگشتت بازش کن و ازش ...

ممنونم 

دکتر دیگه ای میرم حتما

ممنونم از درکت چقد خوب فهمیدی منو واقعا این راه حب جوابه؟ چون نامزدم قبول کرد گفت همچین کاری کنم فور ...

اره عزیزم خیالت راحت هخخخ افرین همکاری میکنه مثل شوهر من وقتی محکم بره توش توکه میدونی اولینه حتی به خاطر کشیدگی دیواره هاش خون خواهی داشت دیگه پروندش ببند روزگارتو باهاش خراب نکن تو موصوعات مهم تر از این داری توی زندگیت 

اره عزیزم خیالت راحت هخخخ افرین همکاری میکنه مثل شوهر من وقتی محکم بره توش توکه میدونی اولینه حتی به ...

دعات میکنم💜💜💜💜

😂😂خندم گرفت

والا😂

بعدم الان دوره زمونه عوض شده دانشگاه رفتن کلاسای قبل ازدواج هست اگاه سازی شده نباید فکرتو درگیر همچین چیزایی کنی

خیلی زنا بعد رابطع خون نمیبینن حالا بخاطر نوع پرده یا امادگی کاغی ک برا سکـس داشتن وقتی از لحاظ بدنی امادت کنه و کارشو اروم انجام بده ممکنه ی ذره خون نیاد

منکخ فک میکنم اون خون اومدن در اثر وحشی بازی و اماده نشدن زن براسکسه ک باعث پاره شدن دیواره واژن و خونریزی میشه..

والا دیگه دوره عوض شده سطح سواد رفته بالا مث هزارسال پیش نیس

نگران نباش،این دکتره از عصر حجر اومده احتمالا😂خوب خندت نگرفته من اونجا بودم اگه این حرفو ب خودم میزد اخنده جرخورده بودم

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

چنددد بار گفت حتی شکلشم برام کشید ببخشید گفت بقیه دخترا اینجوری ان ♀️مال تو اونجوریه⭕

الان سرچ کردم و متوجه شدم چی میگی....نگران نباش احتمال خونریزی هست...اگه بیشتر از یک سانت هم گشاد نشده باشه بهت گواهی میدان...مشکلی هم تو رابطه نداری..‌غیر طبیعی هم نیست

دعات میکنم💜💜💜💜

فداتبشم😘😍🥰 

ببین موقع مدرسه کیف های مارو میگشتن کسی گوشی نیاره یا رژ لبی چیزی و منی که میدونستم همراهم نیست باز نکران میشدم استرس میگرفتم زمان پرده هم همینطور میدونستم که با کسی رابطه نداشتم ولی هزااااران فکر میومد سراغم مثلا میگفتم رفتم آموزش استخر در ۱۵ سالگی و یکی از حرکات پر تکرامون سوزنی پریدن توی آب بوده نکنه اونموقع پردم پاره شده باشه و توی آبم خونش معلوم نبوده باشه 

یه بار میخواستم فرش جمع کنم با خوهرم هم ضربه بدی خوردم گفتم نکنه پاره شده باشه 

یه بار خواستم بشینم یه جا دستگیره گاز روبه بالا بود منم محکم خواستم بشینم یهو خورد بهم گفتم تمام حتما پارم کرده 

یکی دوبار پیگه اینجوری و یا بعدشون پریود میشدم یمگفتم تمام این خون پاره شدن پردس

دوستم شلنگ آب رو خواسته بود باز کنه خودش بشوره یهو تند باز شده بود آب با فشار خورده بود بهش بعدش کمی خون داشته بود رفته بود دکتر باز گفته بودن چیزی نیست 

خلاصه که به تین الکیادنیست باید یه چیز سفتی مثل آلت تناسلی آاا با محمم بزنه بهش که پاره بشه خون بیاد

دوستم چندبار اروم اقدام داشتن خونس نیومدع بود بعد اینکه یهو یه محکم زده بود شوهرش پردش پاره شده بود خونش اومده بود

اره عزیزم خیالت راحت هخخخ افرین همکاری میکنه مثل شوهر من وقتی محکم بره توش توکه میدونی اولینه حتی به ...

چرا باید آخه سر مسایل به این طبیعی خودتت رو تحت فشار بزاری آخه...تو این رابطه جنسی اینهمه فشار رو تحمل کنی؟؟؟

فداتبشم😘😍🥰 ببین موقع مدرسه کیف های مارو میگشتن کسی گوشی نیاره یا رژ لبی چیزی و منی که میدونستم هم ...

چه خوب تعریف میکنی😍😍

به دلم نشستیا امشب با حال خوب میخوابم 

مردم این چند روزه انقد با استرس خوابیدم

چه خوب تعریف میکنی😍😍به دلم نشستیا امشب با حال خوب میخوابم مردم این چند روزه انقد با استرس خوابیدم

عزیزمی استرس نداشته باش 😘😍و معمولا ادما به مادرا و خواهرا و فامیلای خودشون میبرن اگر اونام خون داشتن توهم داری

فوبیای جدیدم ...نکنه دکتر زنانی که میرم ل.ز باشه😐😂😭

🤣🤣🤣

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی