2777
2789
عنوان

دهاتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 36 پست

چ دل خوشی داری استارتر اینجا هیچی عادی نیس 

پایتختیا شهرای بزرگو تخقیر میکنن شهرای بزرگ کوچیکو کوچیکا روستا رو روستاییا دهاتا رو.. لهجه ها و گویشا رو مسخره میکنن یجوری میگن با افتخار فلان جاییم انگار خودشون نقش داشتن در اونجایی بودنشون یا مثلا اونجا چی هس.. ذائقه ی غذایی همو مسخره میکنن دیگه نمیخان قبول کنن بابا هر منطقه ذائقه ی خاص خودشو داره و برا خودشون بهترین هس نهایت با احترام نمیخوریم اون خوراکی رو.. هعی خاهررر تا مامردمدخودمون نخایم فرهنگ درستوگسترش بدیم اوضاع همینه متاسفانه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب تقصیر خودشونه ک خیلی هاشون وقتی به شهر بزرگ میرسن رفتار زننده میکنن قشنگ مشخصه جوگیرشدن

من خودم ۱۰۰ تا مدلشونو دیدم ک خانوادگی اومدن اینجا باهمون پوشش روستایی

بعدالان ک تو شهر جا گیر شدن با یک سرو وضعی میگردن ک زیبا ک نیست هیچ تازه باعث تمسخرشونم میشه

یا مرداشون بی فرهنگ بازی درمیارن

به نظرم خودشون خودشونو از اصالتشون دور میکنن

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿

کاش ما هم مثل روستایی ها مهربون، اصیل، خونگرم باشیم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘