2777
2789
عنوان

خیلی بدم میاد یکی بهم بگه نجیب یا دختر خوب نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 36 پست

اخرالزمونه 

مردم از نجیب و خوب و سر به راه و با وقار. و با ابرو بدشون میاد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا بدم میاد خیلی الان که بهش فک میکنم تپش قلبم رفته بالا

چرا آخه؟

به این فکر کن که اگه حرف خوبی نباشه پس برعکسش باید خوب باشه

دوسن داری برعکسشو بگن؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اخرالزمونه مردم از نجیب و خوب و سر به راه و با وقار. و با ابرو بدشون میاد

نه اینجوری نیست من فقط خجالت میکشم و اینکه من بخاطر نظر اونا اینجوری نیستم نمیخوام کسی درموردم نظر بده

فک کردم تنهام به مادرمم گفتم خوشم نمیاد دیگه بهشم نگو تعحب کرد

چون دوره دختر خوب تموم شده 

و دیگه الان معنی پخمه بودن میده اون معنی خوبو واقعی گذشته رو برای نسل ماها نداره دقیقا ما سلیطی بیشتر به کارمون میاد تا خوب بودنو سر به زیر بودن

نه اینجوری نیست من فقط خجالت میکشم و اینکه من بخاطر نظر اونا اینجوری نیستم نمیخوام کسی درموردم نظر ب ...

در کل میگم با توجه ب کلیه نظرهایی ک گفتن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
من معمولا بخام از یه خانم تعریف کنم میگم. .چقدر خانوم و باشخصیت بودنچقدر بافرهنگاین کلماتم اذیتت میک ...

با شخصیت و با فرهنگ نه ولی نجیب پاک باحیا اینا آره بدم میاد بشدت