2777
2789
عنوان

امکان داره یه پسری از دختری خوشش بیاد و اصطلاح روش کراش باشه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 25 پست
وا این دیگه چ نوعشه😑بدبخته ترسو.پس چی میگن پسرا واسه کسی ک عاشقشن هرکاری میکنن؟

پسر ترسو کنسله

عاشق فرق داره

عشق با کراش و دوست داشتن فرق داره خب

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اونقدرا قوی نبوده متاسفانه

من خودم شوهرم روم‌کراش زد خودشو به زمین و اسمون و درو دیوار زد که از دستم نده میگفت میدونم ازم سر تری ولی چیکار کنم دلم رفته و... من همش میگفتم نه نه نه نه نه خواهرشو میفرستاد دوستاشو میفرستاد فامیلاشون رو‌میفرستاد عاجزم کرد اذبتم کرد جورب که دوستام ازش متنفر بودن میگفتن دست از سر دوستمون بر نمیداره هرچی نه میگه تهشم دی بالاخره دلمو برد و راضیم کرد بعد ۱۰ سال

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر ترسو کنسلهعاشق فرق دارهعشق با کراش و دوست داشتن فرق داره خب

نه خب تقریبا همون عشق منظورمه.نگاهاش حمایتاش لحنش...

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️

نه پس

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

کراش پسره از اونا بوده گفته این چه خوشگله ببینم میتونم مخش بزنم باهام باشه بعد یه بهترشو دیده اینو ی ...

ولی نگاهاش و حمایتاش وایبِ هوس نمیداد انگار واقعا عاشق شده بود..

واقعا ادم عجیبیه

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️

اگر عاشق باشه 

تو بگو زیباترین دختر جهان بزارن جلوش 

وقتی دلش رفته باشه با کسی بر نمیگرده 

من همکلاسی داشتم خراب بود ها خرااااااب پسری دلش براش رفت چشم بیت رو همه چییییی گرفتش گفت برام مهم نیست فقط خودش مهمه 

اینا قوی هستن و میشن عشق و عروسی غیر اینا که یکی شل باشه و سیت که جایی نمیره تهش از این شاخه به اون شاخه

ولی نگاهاش و حمایتاش وایبِ هوس نمیداد انگار واقعا عاشق شده بود..واقعا ادم عجیبیه

خب  نمیگم‌هوس داشته گفته وای ابنو بگیرم فلان بیسان ببوسمشو اینا 

ممکنه بگه اینو بگیرم باهم اشنا بشیم ببینیم چجوریای برای ازدواج بعد یه کیس دیگه دیده نظرش تغییر کرده انو بسنجه برای ازدواج یعنی در قدم ال عاشق دختره نبوده معمولا رابطه هایی پایدارن که توشون پسر عاشق تره

والا من همیشه فکر میکردم عاشق شدم  ۱۸ سالم بود فهمیدم وابستگی و کمبود محبتی بیش نبود الان برای اولین بار عاشق شدم فهمیدم معنیش چیه که ایشون هم تا فهمید عاشقشم سرد شد! میگم نکنه رفته با دختر دیگه😭😭😭