2777
2789
عنوان

شوهرم رفته خونه مامانش بخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 32 پست
همه بچه هاش برن ن فقط شوهر من

درست میگی.. حالا امشب شوهرتون موقعیت داشته کمک کرده. ان شا الله بقیه شب های دیگران برن.. تازه زایمان کردی درسته؟ زیاد حساس نشو. خانم ها در این روزها خیلی حساسند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درست میگی.. حالا امشب شوهرتون موقعیت داشته کمک کرده. ان شا الله بقیه شب های دیگران برن.. تازه زایمان ...

اره بچم شش ماهس خیلی اذیت میکنه... من کلا رو مادرشوهرم حساسه چون خیلی پر توقعه

من هروقت میرم خونه‌ی مامانم و شب می‌مونم به شوهرم میگم تنها نمون و حتما برو پیش مادرت 

عمل هم کرده بود می‌رفت پیشش می‌خوابید ، چون نظم زندگیم بهم نمی‌خورد و من سه تا بچه دارم ناراحت نمی‌شم بره مگر اینکه به صلاح زندگیم نباشه یا هرشب بخواد بره خب برای منم سخت میشه .

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
درسته این بهتر از اینه که همش فکر کنی حالا که من نیستم شوهرم کجاست؟؟ با کیه؟؟ اینجوری خیالت راحته

اخه میدونی اگ روشون بالا بره میگن تو توی خونه تنها بمون پسرم بیاد جای من ک من تنها نباشم

درسته این بهتر از اینه که همش فکر کنی حالا که من نیستم شوهرم کجاست؟؟ با کیه؟؟ اینجوری خیالت راحته

صد درصد .اگه خودش خونه بود حرفی نبود توش وقتی نیستی خوب اونجا باشه بهتره

اره بچم شش ماهس خیلی اذیت میکنه... من کلا رو مادرشوهرم حساسه چون خیلی پر توقعه

خدا حفظش کنه. قدمش پر برکت باشه.. سعی کن بیشتر بیایی خونه خودت. دیگه از این به بعد خودت و شوهرت قلق بچه را به دست بگیرید و باهاش کنار بیایید.. در غیر این صورت فاصله بینتون زیاد میشه

گناه داره بیچاره شاید واقعا میترسه، پدر همسر منم با اینکه مرده چون سنش بالاس میگه شبها خواب بد میبینم میترسم بچه هاش براش پرستار مرد گرفتن

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
خدا حفظش کنه. قدمش پر برکت باشه.. سعی کن بیشتر بیایی خونه خودت. دیگه از این به بعد خودت و شوهرت قلق ...

میدونی خونه خودمم در هفته دو روز میام اینجا ک یکم استراحت کنم چون همش بچه بغلم دیروز رفتم سرم زدم... نمیدونم بچه داری کی آسونتر میشه

گناه داره بیچاره شاید واقعا میترسه، پدر همسر منم با اینکه مرده چون سنش بالاس میگه شبها خواب بد میبین ...

خب اگ میخوان پسرشون جاشون باشن داماد نکنن چرا داماد کردن یا توقعاتشون تو خواستگاری بگن