2777
2789
عنوان

بنظرتون برم با مدیر دعوا کنم برای تعصب از مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 44 پست
اسی الان مادرت در شرایطی قرار داره که به یه حامی نیاز داره ازش حمایت کن اگه جاتون عوض میشد مادرت تصم ...

منم همین تصمیمو داشتم

برم اونجا چی بهش بگم بنظرت؟

بگم تازه به دوران رسیده و عقده ای که به خودت اجازه میدی از کسایی ک شرایط شغلیشون پایین تر از توعه اینطور رفتار کنی؟و انقدر شعور نداری ک بدونی فرد داغدار چه حال و روزی داره؟

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

منم میخوام همین کارو کنم کاربرا اینجا گفتن نکن مادرت جلو همکاراش خرد میشهاره واقعا گیر الکی میده روا ...

پیام بده بهش ولی نه با توهین و داد و بیداد .حال روحی مامانت و بگو وازش بخواه که یکم درک کنه.امیدوارم درک و شعور داشته باشه و رعایت کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بوس کردن چه صیغه ای هست دعوا تو زنگ تفریح به معلم ربط نداره مگه مدرسه معاون و مدیر نداره اونا مسیول ...

خیلیی گیر الکی میده و اذیت میکنه معلمارو

دعوا وحرف بار مدیر کردن راه درستی نیست اگر میشه مادرت انتقالی بگیره ازاونجااگرم نمیشه راجب شرایط ماد ...

میدونم اگرم اروم با مدیره حرف بزنم باز داد و هوار راه میندازه چون خیلی عصبی و بد دهنه..واسه همین میگم چهارتا توهینم آماده کنم بگم بهش اگه لازم شد

منم همین تصمیمو داشتمبرم اونجا چی بهش بگم بنظرت؟بگم تازه به دوران رسیده و عقده ای که به خودت اجازه م ...

اول اینو بگو مادرت قرار داد داره باهاشون؟امکان اخراج مادرت هست ؟چطوریاس؟

بنظرم برو بهش بگو اجازه نداری با مادرم اینژور برخورد کنی وگرنه ازتون شکایت میکنم و اینم بگو که مادرت و بقیه همکارا  نباید بفهمن تو رفتی اونجا که در اینصورت هم یکایت میکنی الکی بگو من روی گوشی مادرم ضبط صدا حین مکالمه نصب کردم صداتو وپیاماتو میبرم اداره کع چطور با نیرو هاتون رفتار میکنین

دوست من ناظم مدرسه غیردولتی بود ۴ماه پیش پدرش فوت شد مدیر مدرسش توقع داشت همون فرداش دوستم بره سرکار ...

مدارس غیر دولتی خیلیاشون واقعا مدیراشون تعادل ندارن .. انتظارات عجیب از کارکنانشون دارن‌...این مدیره تابستون معلمارو مجبور کرد برن مدرسه رو رنگ کنن باورت میشه؟چندرغاز حقوق میدن،ده برابر کار میکشن و اذیت میکنن

اگه مامانتون ب کارش احتیاج داره نکن ولی نداره برو بش بگو اخه تو ع...ن کی باشی اینجوری مامانمو تهدید ...

ممنون از راهنماییت🥲

اگه مامانم بذاره برم حتما اینو میگم

معلم خبر داره از حال روحی مامانت و قضیه برادرت

اره خبر داره ار اینکه تازه داغ جوون دیدیم..باز اینطور رفتار میکنه.البته با بقیه معلما هم بد رفتاره..ولی دیده مامانم مظلومه هی بیشتر میتازونه

مدارس غیر دولتی خیلیاشون واقعا مدیراشون تعادل ندارن .. انتظارات عجیب از کارکنانشون دارن‌...این مدیره ...

اره واسه همون میگم ارزش نداره     حال مادرت الان مهمترین چیزه.    اگرم دوس نداره توی خونه بشینه بهتره کارشو عوض کنه.    حتی شده فروشندگی کنه بهتر از مدرسس

اره خبر داره ار اینکه تازه داغ جوون دیدیم..باز اینطور رفتار میکنه.البته با بقیه معلما هم بد رفتاره.. ...

خدا برادر جوونت رو بیامرزه.پس بیشعوره چون میگی می‌دونه.به مامانت فقط بگو‌مهم نباشه حرفاش

اول اینو بگو مادرت قرار داد داره باهاشون؟امکان اخراج مادرت هست ؟چطوریاس؟بنظرم برو بهش بگو اجازه ندار ...

قرارداد داره..مامانم گفت اخراجم کنه دیگه نرم تو اون محیط راحت میشم.به پولش احتیاج نداریم خیلی کم و ناچیزه

ممنون از راهنماییت..واقعا دلم میخواد شکایت کنم ازش آموزش و پرورش..ولی نمیدونم پیگیری میکنن یا نه

خدا برادر جوونت رو بیامرزه.پس بیشعوره چون میگی می‌دونه.به مامانت فقط بگو‌مهم نباشه حرفاش

ممنون عزیزم🖤

قرارداد داره..مامانم گفت اخراجم کنه دیگه نرم تو اون محیط راحت میشم.به پولش احتیاج نداریم خیلی کم و ن ...

بترسونش کلا حالشو بگیر همین که اذیت بشه هم کافیشه فکر نکنه مردم بی صاحابن یا نوکرشن