2777
2789

پرونده چیه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله من زدم. و بهترین تصمیم عمرم همین بوده..

برا چی خوبه؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

زمانی ک من زدمش جزو واکسن روتین بهداشتی نبود چندجا پزشک مراجعه کردم اصن زیر بار تجویزش نمیرفتن.. ولی من خیلی پافشاری کردم تا یکی از پزشکا اوکی داد.. من فایزر آمریکارو گرفتم.از 22 بهمن.. توو داروخونه ها پیدا نمیشه.. ب بچه نوزادت بهداشت میزنه لازم نیس خودت بخری

برا چی خوبه؟

برای ذات الریه هس.. گلو و گوش بچه رو هم در امان نگه میداره.. اصولا از بابت سرماخوردگی هم وضعیت بچه وخیم نمیشه.. بعده واکسیناسیون سرماخوردگی بچه سطحی میشه.. در حد عطسه و آبریزش بینی.. گلو و گوش و ریه بخاطر واکسن پرونار در امان میمونه.. ب جرا میتونم بگم ک بهترین اختراع بشر همین واکسن میتونه باشه..

ای وای مشکل تایپی شده پرونار منظورم بود

من زدم واسه دخترم گلم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️