به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰
اون طرف خودش باعث شده که به دانش آموز نامه بدن چون محدوده اش نمیخورد.
اداره داده؟
اگه داده با اداره قسمت مقطع صحبت کن که چرا بدون اطلاع والدین نامه دانش آموز میدین این دانش آموزه نه سرباز که فکر کنید تو پادگانه و اینو مدیر حتما باید بگه و بگه مدرسه رو تحویل بدم بهتون بهتره چون ظاهرا توسط یکی دیگه داره اداره میشه و اینجا من مترسکم
اداره داده؟اگه داده با اداره قسمت مقطع صحبت کن که چرا بدون اطلاع والدین نامه دانش آموز میدین این دان ...
خانواده دانش آموز راضی بودن که نامه بگیرن ولی راضی نیستن که پرونده بگیرن وسط سالی.
این طرف داره هی واسه خودش تهدید میکنه میگه میرم میگیرم پرونده رو.
منت میزاره.
به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره