2777
2789
عنوان

به نظرتون چهار یا پنج ساعت خواب برای یه فرد طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 20 پست
عزیزم زیاد به خودت فشار نیار معلم من می‌گفت دخترشو وادار میکرده چندين ساعت درس بخونه از عروسی خاله د ...

اخه تو ایران راهی بهتر از درس پیدا میشه ؟؟ منم والا کل زندگیم شده درسم نه اینکه تفریح نداشته باشم اما اگر که داشته باشم باید جبرانش کنم و این تا ساعت ۲ شب بیدار موندن فقط بهخاطر اون جبرانست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ضرر داره  دیر خوابیدن حالا برای درس مشکل  نداره ولی در دراز مدت تاثیر بد داره اونم شما که تو سن رشد و حساس نوجوانی هستیم 

خودتو رو تقویت کن بی خوابی و بدخوابی  بدن رو ضعیف میکنه و کم خون نشی  ...

خوراکی خونساز مثل سیب و انار و شربت خونساز و..مصرف کن کباب گوسفندی و ....بادام درختی  و شیر بادام .مصرف کن ..خیلی چیزای مقوی دیگ 

هر چقدم بخوای بخونی روزی هشت ساعت که بیشتر نمیخونیکلی وقت داری برا خواب

ساعت۳ میرسم خونه تا ناهار بخورم میشه ۴ تا استراحت کنم میشه ۵ اگر وقت ناهار و استراحتم حساب نکنیم درسام ساعت ۱۲ شب تموم میشه هاا

ضرر داره دیر خوابیدن حالا برای درس مشکل نداره ولی در دراز مدت تاثیر بد داره اونم شما که تو سن رشد ...

چی بگم فعلا این ۳ سال روم یه مقدار فشاره البته فقط این مدت های امتحاناست که تایم خوابم خیلی کم میشه روزای دیگه باز عادی تره نسبتا

آینده کوفتی .. الان برنامه ۳۰ سال ایندمم ریختم همش به تلاش الانم بستگی داره اگر. بخوابم حس مرگ میکنم

جسم و روان سالم داشتن اولین لازمه ی لذت بردن از زندگیه

تو هرچیزیم بدست بیاری وقتی داری خودتو داغون میکنی به چه دردی میخوره؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره