2777
2789
ای بابا کاش شوهرم اجبار نمی‌کرد واکسن زدنو

اینم درنظر بگیر این واکسن ها نبودن خیلی بیماری ها هنوز وجود داشت و ریشه کن نمیشد

درسته بعضیا میگن ما نزدیک برای بچمون هیچی هم نشد.راست میگن چون این مریضی ها ریشه کن شدن ولی اگه بازهم قرار باشه همه نزنن یه موردی پیدا شه از این مریضی همه کسانی که نزدن میگیرن.هرچی هست مزایااش بیشتر از معایبشه

ای خدا الان دیگه هر سری سه تا میزنن کارمون درومده پس.خیلی دوست دارم نزنم ولی نمیشه

اره مجبوریم خواهر

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم درنظر بگیر این واکسن ها نبودن خیلی بیماری ها هنوز وجود داشت و ریشه کن نمیشددرسته بعضیا میگن ما ...

اره درست میگی عزیزم کاش واکسن درد نداشتن

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

اره درست میگی عزیزم کاش واکسن درد نداشتن

و منی که نمیزارم صدای گریه دخترم بلند شده سریع میرم ارومش میکنم یا شیر میدم فردا باید بمونم نگاه کنم دستی دستی سه تا واکسن رو به پاهای نازش فرو کنن جیغ بزنه

و منی که نمیزارم صدای گریه دخترم بلند شده سریع میرم ارومش میکنم یا شیر میدم فردا باید بمونم نگاه کنم ...

عزیزم 🥲

من تازه زدم دوتا واکسن تو دوپاش میزنن یکی ام خوراکیه بستگی به بچه ات داره بچه من تب نکرد اصلا چون هر چهار ساعت استامینوفن میدادم تا یک روز کامل کمپرس سرد یخ یعنی باید بزاری کمپرس گرم میگن تاثیر واکسنو کم میکنه

من تازه زدم دوتا واکسن تو دوپاش میزنن یکی ام خوراکیه بستگی به بچه ات داره بچه من تب نکرد اصلا چون هر ...

سلام عزیزم .پس چرا بعضیا گفتن سه تاییه ینی یدونه پا دوتا میزنن یدونه پا یکی.خوراکی هم که سرجاش

من تازه زدم دوتا واکسن تو دوپاش میزنن یکی ام خوراکیه بستگی به بچه ات داره بچه من تب نکرد اصلا چون هر ...

کمپرس گرم فکرکنم از روز دوم باید گذاشت.روز اول هم سرد میزارن که درد و تب کم بشه

کمپرس گرم فکرکنم از روز دوم باید گذاشت.روز اول هم سرد میزارن که درد و تب کم بشه

اره ولی بچه ام انقد گریه میکرد با کمپرس سرد نمیگذاشت بزارم خیلی گریه میکرد منم دل نداشتم نمیگذاشتم اروم بود پاشم تا دو روز ورم داشت خودش خوب شد😢