2777
2789
عنوان

روابط اجتماعی و فن بیان ضعیف💔

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل من اینجاس تو کارای فرهنگی هم روم نمیشه زیاد حرف و اینا بزنمتو دوست یابی هم خیلی مشکل دارم هیچ د ...

بنظرم باید سن کمتر پیگیرش شد

من از ۱۴ ۱۵ سالگی پیگیر بودم الان ۲۰ سالم شده خیلی خیلی بهتر شدم

منم خجالت میکشیدم خیلی ام مسخرم میکردن  

کافیه یکم لبخند داشته باشی و رسا و بلند حرف بزنی، همینکم کم عالی میشی

نمیدونم تو شرایط مختلف چی باید بگم

مثلا مهمون داره میره 

یا میرم مهمونی موقع خداحافظی

یا یکی میگه دلم برات تنگ شده

کسی بی احترامی کنه 

و...

زبونم بند میاد انگار

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
عکاسی یا چند بار مسئولم کردن برم سخنرانی و تئاتر و... میگم ابرو ریزی زیاد راه انداختم ولی خداروشکر ا ...

وای من حتی نمیتونم تصور کنم تو جمع برم پشت تریبون سخنرانی کنم😐🤦🏻

میبینم بعضی دخترا کلی زبون دارن قشنگ حرف میزنن یا تو دانشگاه و جشن و... مجری میشن تعجب میکنم

وای من حتی نمیتونم تصور کنم تو جمع برم پشت تریبون سخنرانی کنم😐🤦🏻میبینم بعضی دخترا کلی زبون دارن ق ...

الان راحت صحبت میکنم شاید تو جمع ۱۰۰۰ نفره راحت صحبت کنم ولی یه کم فکرم درگیر باشه زبونم بند میادد🤦‍♀

شما الان چند سالته؟

نمیدونم تو شرایط مختلف چی باید بگممثلا مهمون داره میره یا میرم مهمونی موقع خداحافظییا یکی میگه دلم ب ...

برا همش یه جمله با لبخند و رسا بگی کافیه 

شیک و باکلاس هم هست 

مهمون داره میره، اونا تشکر میکنن شما فقط کافیه با روی خوش بدرقه کنید و بگید خواهش میکنم همین 

موقع برگشت از مهمونی هم شما با یک یا دو جمله ی کوتاه تشکر کن و بعدش خداحافظی ...

کسی میگه دلش تنگ شده اگه فامیل باشه میگه ماهم همینطور 

جواب بی احترامی هم اول نگاه سرد و تاسف بعدم سکوت این بهترین راهکاره ...

الان راحت صحبت میکنم شاید تو جمع ۱۰۰۰ نفره راحت صحبت کنم ولی یه کم فکرم درگیر باشه زبونم بند میادد🤦 ...

من داشتم با یه نفر صحبت میکردم به شلوار گفتم شروال چه برسه جمع هزارنفره😐😂

۲۰ سالمه