2777
2789
یا خداچخبره؟

افتاده بودن رو شکمم رو زانو از لبه تخت مثل کسی که قلبش را میخان احیا کنن اونجوری رو شکم من فشار میدادن خون از واژن میپاشید بیرون میگفتن باید این اونا کثیف بیاد بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم طبیعی بود دردام کم و زیاد میشد ولی جیغ اصلا نمی‌کشیدم یادمه وقتی رفتم رو تخت زایمان بعد از چند دقیقه دیدم ماما ی نی نی دستشه و سر و تش کرده پرسیدم ازش دخترمه گفت بله  من اصلا متوجه نشدم چجوری بدنیا اومد و دکترم روبروم داشت بخیه میزد 

افتاده بودن رو شکمم رو زانو از لبه تخت مثل کسی که قلبش را میخان احیا کنن اونجوری رو شکم من فشار میدا ...

جات تو بهشته

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار

طبیعی بودم. فقط بگم ک مرگ رو ب چشم دیدم. ۲۳ ساعت درد کشیدم. رو دستگاه هم ۴۵ دقیقه طول کشید تا بدنیا بیاد خیلی بد زایمان بودم

ولی فک کن حس بعد زایمان طبیعی چقدرررررر خوبه ک دوباره اگ بچه بیارم طبیعی میارم

ینی بخدا اصلا انگار ن انگار ک من بودم زایمان کردم عالی بودم خودم راه رفتم نشستم خوابیدم سبک سبک بودم شکمم تخت. حس بعدش عالی بود

دو روز بود چیزی نخورده بودم بعد زایمانم وقتی بردنم بخش لباس عوض کردم خالم پیشم بود گفتم خاله خیلی گشنمه جعبه شیرینی آورد پای سیب خیلی دوسدارم بابام خریده بود کل ی جعبه شیرینی و ی تکدانه بزرگ رو یجا خوردم. بعدم دراز کشیدم ب پهلو و صحبت میکردیم 

فک کن درد ده روزه ی سزارین تو چند ساعت جمع شه خیلی سخته ولی خب سزارین هم ب همه نمیسازه. همراه من ی دختره سزارین شده بود بیچاره مث مرده ها بود

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
طبیعی بودم. فقط بگم ک مرگ رو ب چشم دیدم. ۲۳ ساعت درد کشیدم. رو دستگاه هم ۴۵ دقیقه طول کشید تا بدنیا ...

قربونت برم جات تو بهشته 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
از کجا بفهمیم روز اخر کیه مگه درد یهو شروع نمیشه؟

از هفته ۳۸ دیگه روزای آخره  پیش دکتر و ماما تونم برین میگن بهتون . من به خاطر شرایطم گفتن ۳۹ ختم بارداریمه  باید تا اونجا خودمو آماده کنم.  

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40