2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچشه ها مثل اینکه بعدشم وضعمون بد نیس

بعضی ادما تمایل ب بچه دار شدن ندارن.مرد و زنم نداره.بچه دار شدن ی موضوعیه ک دو نفره باید ب تفاهم برسین،وقتی اقا گفته بنداز،باید انتظار چنین رفتاری میداشتی ازش

دست به بچم نزده تا حالا دلم داره میترکه

شیر عصبی به بچت نده...دختر منم کولیک خیلی شدید داشت دکتر گفت اصلا عصبی نشم..وقتی عصبی میشدم کولیکش بدتر میشد ..شکمشو گرم نگه دار قنداق عالی

شکمشو ماساژ بده به صورت عقربه های ساعت بعد با پارچه نخی ببند البته با روغن زیتونی ماساژ بده .بعدم قنداقش کن بزار رو پات آروم تاب تاب بده خودتم دراز بکش وقتی خوابید بچه خودتم تو همون حالت بخوابه سخته ولی میگذره 

چه پدر بدی مگه از تو کوجه بچه رو میدا کردی اخه بچه خودشه دیگه ببخشید شرمنده خودش درستش کرده.

بخاطر این چیزاست که همیشه میگم‌باید وقتی بچه دار شد که دو نفر با دل و جون بچه بخوان

دستاتو با روغن زیتون چرب کن، شکم بچه رو از دور ناف موافق عقربه های ساعت ماساژ بده. بعدپاهاشو بگیر زانوهاشو به سمت شکمش ببر و ملایم فشار بده. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄