2777
2789
عنوان

شوهر نونوا‌ یا کارگر یا دست فروش یا نگهبان

| مشاهده متن کامل بحث + 4619 بازدید | 167 پست
نونوا‌ها وضع شون خوبه ساعت کاریشون هم تقریبا کمتره

نوناهار همش در حال قرداد هستن یه سره کلشون پاهاشون  تکون میخوره هم کار هم ورزش هم درامد ۶۰ ملیونی چی از این بهتر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووووو‌ ولی خیلیا هستن با اینکه درس نخوندن درک بالای دارن

شاید درک بالا داشته باشن ولی تحصیل کرده یه چیز دیگس کسی که درس میخونه یعنی اراده بالایی داره میتونه ساعت ها رو درس تمرکز کنه سختی رو به جونش خریده ولی کسی که تحصیلات نداره نشون دهنده اراده پایین و از زیر کار در رفتنش هست از زیر درس در رفته 

نونوا 

ساعت کاریش کمه میتونه بیشتر در اختیار خانواده باشه یا حداقل شغل دوم داشته باشه 

شوهر خودم ارایشکره هفته ای یکبار بزور اونم تو خواب میبینمش تا پامیشه غذا میخوره دوباره میره مغازه بااین وضع کلی قسط داریم حسابش ۶۰ هزارتومن مونده 😭

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

شاید درک بالا داشته باشن ولی تحصیل کرده یه چیز دیگس کسی که درس میخونه یعنی اراده بالایی داره میتونه ...

چه ربطی دارن درس و کار؟؟؟ یکی به درس علاقه داره یکی به کار 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید