2777
2789
شاید خفیف ضرری نداشته باشهبعد فکر کن اونی که کلی علائم رنگ و اینا داره نگران نباش همینکه ضرری برای ب ...

اره والا عزیزم همش باخودم میگم پس اون یسریا که ترشحات رنگی دارن چی🥺دردم ازاینه که میترسم رعایت نکنم یا نکته ای رو فراموش کنم تبدیل بشه به عفونت مزمن 

ازعفونت مزمن بخاطر زخم دهانه رحم بشدت میترسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره والا عزیزم همش باخودم میگم پس اون یسریا که ترشحات رنگی دارن چی🥺دردم ازاینه که میترسم رعایت نکنم ...

نترس.

بترسی و ذهنت روش تمرکز کنه مبتلا میشی.

همین چیزای ساده رو رعایت کن.

بعدشم یک بیماری مثلا با رعایت نکردن طولانی مدت به وجود میاد.

با یبار دوبار چیزی نمیشه.اینو گفتم که نترسی

تموم زندگیم خدا

نگرفتم فقط یه بار اونم خیلی کم دیگه نه خداروشکر نگرفتم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نترس.بترسی و ذهنت روش تمرکز کنه مبتلا میشی.همین چیزای ساده رو رعایت کن.بعدشم یک بیماری مثلا با رعایت ...

عزیزم شما خیلی گلی

ممنومم ازت٬ بابت مهربونی ومحبتی که نسبت به آدما٬ ندیده ونشناخته داری❤️

خداروشکر عزیزم ان شالله هیچوقت درگیرش نشی🙏

باید رعایت کرد، من لباس زیرمو هرروز عوض میکنم دستشویی عمومی تا بتونم نمیرم دستمال جنس خوب استفاده میکنم مدام شستشو انجام میدم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خوشبحال کسایی که اصلا عفونت نگرفتن من از زمانی که ۱۵یا۱۶سالم بود عفونت میگرفتم بعد ازدواج همچنان ادامه داشت الان درست ییال بیشتر درگیرم مزمن شده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
لباسای هر نفر رو ‌جدا میندازم‌ماشینتو‌خونت شورت نمیپوشم( برای من خیلی تاثیر داشت)شورت رو‌حتنا رو‌شوف ...

تقریبا همه ی کارایی که انجام میدین رو منم انجام میدم

شورت روهم یمدته میپوشیدم

تاقبلش نمیپوشیدم🥲

باید رعایت کرد، من لباس زیرمو هرروز عوض میکنم دستشویی عمومی تا بتونم نمیرم دستمال جنس خوب استفاده می ...

🥺🥲واقعا کلافه کنندست

بااینکه من خیلی رسیدگی میکنم اما یجایی دیگه خسته میشم

خوشبحال کسایی که اصلا عفونت نگرفتن من از زمانی که ۱۵یا۱۶سالم بود عفونت میگرفتم بعد ازدواج همچنان ادا ...

عزیزم🥺درکت میکنم 

اما فکرکنم کم وبیش همه درگیرش میشن 

چون بشدت رایجه و بدن خانماهم که حساس و آسیب پذیر

🥺🥲واقعا کلافه کنندستبااینکه من خیلی رسیدگی میکنم اما یجایی دیگه خسته میشم

آره عه هرچی سختیه برای ما زناست 😩