2777
2789
اسمش نوره هست.عطاری ها یه سر بزن خب.چون هر شهری فرق میکنه و‌ نمیدونم دقیقا شهر شما کجا میفروشن.داروخ ...

شنیدم اسمشو فکر کردم تو یه جور دیگه منظورته ، حتما میخرم همیشه فکر میکردم موبر عفونت میاره و استفاده نمیکردم الان متوجه شدم مفید هست مرسی عزیزم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توخونه هیچوقت لباس زیرنپوشیدم.جداازبحث دسشویی رفتن وخشک کردنش محیط واژن همینطوریشم همشه مرطوب هست وقتی لباس زیرمیپوشیمم اون رطوبت انتقال پیدامیکنه به لباس زیرودیگه هیچوقت نمیشه که خشک باشه.شلوارچون فقط یک لاهست وبخاطراینکه خشتکش به بدن نمیچسپه تاحدودی اونجاخشک میمونه.منکه هروقت طولانی مدت لباس زیرپوشیدم خارش گرفتم.

من اینو تز یه خانم شنیدم و خودمم انجام دادم تو خونه لباس زیر نمیپوشیدد و لباس زیر خوب میشت و خشک میک ...

وای بخدا من موبه مو کارای همین خانومه رو انجام دادم🥲🥲

بازم ترشحات خفیف بی رنگ و بی علامت دارم

وای نه خدا نکنه.سوم دی پریود شدم دهم پاک شدمرابطه هم یکبار داشتم اونم دو سه شب پیش بوده اصلا فکرنمیک ...

من نمی‌دونستم باردارم

یهو تو آشپز خونه بودم دیدم شلوارم خیس شد یه مایع زیاد تقریباً لزج

همون لحظه شلوارم و لول کردم انداختم سطل آشغال و رفتم دوش گرفتم واسه مادرم تعریف کردم بهم گفت بارداری، تعریف کرد یکی از دوستاش هم قدیماهمین تعریف و کرده و گفته بعدش فهمیدم باردار بودم سر مرجان دخترم 

جالبه،من بعد چند وقت از پریودم گذشت آز دادم باردار بودم و بچه امم دختر شد

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
من خیلی عفونت میکنم نمیدونم دلیلش چیه ،شورت تو خونه نمیپوشم دستشویی هم میرم خودمو خشک میکنم ولی بازم ...

والا من شورت میپوشیدم میگفتن عفونت میاره

دوسال نپوشیدم😂یدفعه عفونت گرفتم ماما گفت چون شورت نپوشیدی خودتو به همه جا مالیدی عفونت گرفتی😒😒

بعدازاون دوباره شورت پوشیدم

الان دیگه هرروز دارم لباس زیر میشورم و تعویض میکنم

ولی باز سیستم ایمنیم ضعیفه 

دیابت هم باز ادامه ی عفونت میشه ها

شنیدم اسمشو فکر کردم تو یه جور دیگه منظورته ، حتما میخرم همیشه فکر میکردم موبر عفونت میاره و استفاده ...

چون بعضیا نمیدونن نوره چیه بخاطر همین گفتم‌ موبر طبیعی.عالیه عفونت نمیاره.خودش ضدعفونته و ضد سرطان.

شاید به همین خاطره که زن های قدیمی از این بیماری ها نداشتن.

تموم زندگیم خدا

والا من که یه سره تو تشت پراز جوش شیرین و نمک و سرکه دیگه خودم خفه کردم خوب نشدم ولی یه ضره بیکینیم ...

وای😅😅خب باز خداروشکر ازیه قسمت جواب گرفتی

اون جوش وسرکه فکرکنم یه نسبت خاصی داره

کم وزیادبشه بهتر که نمیکنه هیچ بدترم میکنه

من یه بار در حد دو سه روز ترشحات زرد رقیق داشتم که بوی خاصی نداشت و خود به خود رفع شد این عفونت بوده ...

والا اگه ادامه دار باشه یا رنگ و بوی خاصی داشته باشه یا با سوزش و خارش همراه باشه عفونته

دوران تخمک گذاری نبوده؟ یا دوران قبل پریود؟

والا من شورت میپوشیدم میگفتن عفونت میارهدوسال نپوشیدم😂یدفعه عفونت گرفتم ماما گفت چون شورت نپوشیدی خ ...

من دوران نوجوونیم شورت میپوشیدم چند روز عوض نمیکردم ،اصلا نمیدونستم باید عوض کنی تا میرفتم حموم بعد عوض میکردم عفونت میکردم شدید ،وقتی دیگه نپوشیدم یکم بهتر شدم شما بدنت حساسه برا همین واکنش نشون داده ولی کلا به نظر من زن ها خیلی خیلی در معرض عفونت های شدید قرار دارن نمیدونمم چرا ،ولی یه راه حلی که من خیلی خوب جواب گرفتم دود کردن عنبر نسا بود یعنی عالی بود ها عالیییی ولی همین که پریود میشدم دوباره روز از نو روزی از نو

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
والا من شورت میپوشیدم میگفتن عفونت میارهدوسال نپوشیدم😂یدفعه عفونت گرفتم ماما گفت چون شورت نپوشیدی خ ...

خب گلم دوسال عفونت نگرفتی !باید ببینی بعد از دوسال چی شده که دوباره عفونت گرفتی مثلا از کلنکس استفاده نمیکنی؟یا تو سه روز اول پریودی حمام میری اونم بصورت سرپا؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻