2777
2789

انشالله ک با یه اقای متشخص خوب ازدواج کردی ،میفهمی چرا پز میدن🥰البته بنده اصلا اهل پز یا تعریف نیستم

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مکه نمیدونی؟ 

آخه بعضیها گوی رو از میدان بردن و با پسر پادشاه ازدواج کردن

کسایی پز شوهر میدن حتما شوهرشون پشیزی نمی ارزه دیدم که میگم😅🤣

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
انشالله ک با یه اقای متشخص خوب ازدواج کردی ،میفهمی چرا پز میدن🥰البته بنده اصلا اهل پز یا تعریف نیست ...

ولی بنظرم قاطی اینهمه تاپیک خیانت و .... نیازه تاپیکای عاشقانه و متاهلی و عقد و....

ولی ما عادت داریم اگه کسی خوب و عاشقانه رفتار کنن میگیم اه اه چندشا حالا اگه بد رفتار کنن میگیم وا چرا اینا بلد نیستن درست رفتار کنن با هم و.....

ولی بنظرم قاطی اینهمه تاپیک خیانت و .... نیازه تاپیکای عاشقانه و متاهلی و عقد و....ولی ما عادت داریم ...

دقیقا موافقم😘🤌

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲