2777
2789
عنوان

سبزی خرد شده کیلو چنده

121 بازدید | 19 پست

خیلی وقته نخریدم الان میخواستم از اسنپ برا فردا انتخاب کنم سفارش بدم دیدم قیمتش کیلویی 170‌ اونوراس. قیمت بهرون هم همینه؟ 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیم کیلو آش رو ۶۰ زده بود

کجا 60 زده بود بیرون یا اسنپ؟ اش تو اسنپ  ارزون تر بود من از همه شون میخوام حدود 10 کیلویی میخوام. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سرخ شده اینجایی که هستیم ۲۰۰فک کردم .اشنامون از جای دیگه حالا جدیدا گرون کردن ۸۰

سرخ شده ن فقط خرد

نه بیرون یه خانومی درست میکنه نیم کیلو آش خورد شده تمیز میده ۶۰

آهان. پس اختلافش ب نسبت زیاده مرسی

یکم گرونه سرخ شده کیلویی ۱۷۰...البته این روزا کلا سبزی گرون شده من امروز پرسیدم سبزی خوردن هفتاد بود ...

اوه مای گاد... من بچه کوچیک دارم خرید تره بار نمیتم سوپرایز شدم....