2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجردم 

خیلی دوست ندارم درموردش صحبت کنم ولی واقعا واسم سواله وقتی شنیدم واقعا متعجب شدم 

یک خانواده دو تا پسراش از یک طایفه دیگه زن گرفته بودند

یکی از پسرا با خانمش اختلاف داشتن جدا میشن 

طایفه پسره میگن چون اون خانم جدا شده پس این پسرامون هم باید جدا بشه و پسرش هم میگیریم همین کارو هم میکنند بچه دو ساله هم از مادرش جدا میکنن 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

من خیلی دوست داشتم اینجوری باشم ولی بااینکه خودم زندگی بدی ندارم غصه زندگی خانوادم داره پیرم میکنه

نمیگم غصه هموبخورن 

اما اینکه پشت خواهروبرادرباشند

بهش مهربدهند هرچقدر که ازش ناراحت باشند 

ماخودمون اینطوریم یعنی با داماد وعروس خوبیم فقط به هاطر اینکه زندگی خواهروبرادرمون اروم باشه خیلی بدی هاشون را ندید میگیریم

اماخانواده ی همسرم کمتراینطورین 

کوه یخن بعضی هاشون

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اینکه خیییییییییییییییییییلی اهل غیبت هستن پسراشون مثه زنا میشینن به غیبت دختراشون صبح تاشب اطلاعات کامل زندگیشون به هم میدن یسره پای تلفن وصحبتن خلاصه که زندگیاشون باب میلم نیس خداروشکر شوهرم بعدازدواج بامن خودشو درست کرد 

خیلی خونسرد هستن . چطور بگم خیلی قابل توصیف نیست.

مثلا بابت یک چیزی من عصبی میشم استرس میگیرم ایشون خونسرد انگار بی اهمیت ترین چیز دنیاست ‌. تاحالا استرس رو ندیدم داشته باشم . برعکس مادر خودم که همیشه استرس هست و به منم رسیده 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
منم خیلی دوست دارم اینجوری کنم ولی خیف که حوصلم نمیشه😂

آخه چرااا باید جدا جدا بپزی باهم بزارید بپزه مزه ها قشنگ میره توهم خب برای یه آشپزی ساده ۴تا قابلمه میشوره بنده خدا فقط😆 خیلی چیزا هم از قبل میپزه میزاره فریزر که این کارش خوبه مثلا لپه و عدس پخته هم تو فریزرش هست هر وقت بخواد استفاده میکنه فوری

بگم شاید باورتون نشه می‌خوان خواهر برادر توو خونه یکیشون جمع بشن بدون عروس ها و بدون دامادها

اسمشم گذاشتن خفن پارتی

چهار برادرن،شش خواهر😐

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)