2777
2789

[QUOTE=367484061]خودم ۲۰ ، راستش نمیدونم خیلی کلی پرسیدین اما با اینکه اتاقمون مشترکه ولی زیاد حرفمون نمیشه ، شبا بع ...[/Qخوش به حالش شمارو داره 

پسرمن درس وتایم کامپیوترش که تموم میشه بیکار میشه باز میچرخه تو خونه میخواد بره سر کامپیوتر 

نمیدونم با چی سرگرمش کنم 

خووو این ساعت تموم میشه درساشم نوشته برا سرگرمیش چکار میکنه

این که علاقه پسرشما فیلمه 

میتونی انیمه براش دانلود کنی آموزنده هاش رو ببینه 

سرچ کن انیمه خوب زیاد هست 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب مشکتون با فیلم دیدنش چیه؟ اینکه منزوی میشه یا چشم هاش،ضعیف میشه یا چی ...

به نظرتون مثلا حالاپنج  ساعت بشینه سر کامپیوتر بدنیست واقعا؟ اخه میگن تایم زیاد بده 

این که علاقه پسرشما فیلمه میتونی انیمه براش دانلود کنی آموزنده هاش رو ببینه سرچ کن انیمه خوب زیاد هس ...

پس من مامان بدی هستم 

یه مامان سخت گیر وکنترل گر 

از گریه خوابم نمیبره

پس من مامان بدی هستم یه مامان سخت گیر وکنترل گر از گریه خوابم نمیبره

عزیزممم هیچ مامانی بد نیست 

تو به این بچه زندگی دادی 

بزار زندگی کنه نگاه کنو لذت ببر 

[QUOTE=367484061]خودم ۲۰ ، راستش نمیدونم خیلی کلی پرسیدین اما با اینکه اتاقمون مشترکه ولی زیاد حرفمو ...

خب فوتبال و این چیزا دوس نداره؟ یا اینکه بهتره تو خونه یا جمع هاتون مافیا بازی کنین یا حکم و شطرنج و این چیزا چون این سن از بچه ها این مدل بازی ها رو ددس دارن به خثوص که تو سوشال مدیا هم رواج داره

گفتم دوست ندارم بیشتر از سه ساعت فیلم ببینه

خب انیمه ها قسمتی هسن 

چک کن ببین هر قسمت چند ساعت یا دقیقس 

بهش بگو بخاطر چشات ۲قسمت ببین مثلا 

خدایا منو بکش بچه هام راحت شم اومدم بدی هاشو بنویسم دیدم خودم بدم

من دوتا پسرام ۱۴ و۱۳  هستن باهم صحبت می کنیم فیلم زیاد می بینن بازی می کنن اما درسشونم می خونن واینکه ما کسی رو نداریم وفقط خودمونیم توخونه جایی روهم نداریم بریم اما هیچ وقت حوصلشون سرنمیره وخودشونو باهمین چیزا سرگرم می کنن کلا باهم دوستیم خب وقتی بچه بیکاره یاحوصله درس خوندن نداره بزارید کاری که دوست داره انجام بده نمی تونه که درودیوار نگاکنه