2777
2789
سلام عزیزم ان شاالله به زودی زود به خواسته ات برسی حالا این چله رو من بر نداشتم نمیدونم ولی باقی چله ...

ممنون عزیزدلم❤️

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خآنم منتظره شیعیان هستند. حتما می طلبه و آن شاالله که دست خالی هم برنمی گردی، کریمه اهل بیت ع هستند.

🌹🌹🌹انشاالله

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

چرا باید ب شما توضیح بدم اخه ؟؟؟؟

دوستداری توضیح نده  صرفا برام جالبه چرا آدما بچه میارن خودم هیچ وقت تو زندگی به بچه دار شدن فکر نکردم برام عجیبه چرا بقیه بچه میارن

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

دوستداری توضیح نده صرفا برام جالبه چرا آدما بچه میارن خودم هیچ وقت تو زندگی به بچه دار شدن فکر نکرد ...

🌹❤️

خوب تو وجود آدمه، حس مادر بودن، حتی مادر دختر بودن با مادر پسر بودن هر کدوم لذت و البته سختی خودش را ...

یعنی غریزیه ؟؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

شما متاهل هستید؟

نه 

دوستداری توضیح نده صرفا برام جالبه چرا آدما بچه میارن خودم هیچ وقت تو زندگی به بچه دار شدن فکر نکرد ...

نمیدونم مجردید یا متاهل 

ولی وقتی متاهل میشی هر چقدرم خودتو سرگرم کنی بعد یه مدتی جای خالی بچه رو حس میکنی انگاری خلا تو زندگیت هست که با هیچی جز بچه آوردن درست نمیشه 

بعدشم اکثر خانوما بصورت غریزی دلشون میخواد طعم مادر شدنو بچشن 

موفق باشید.

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40