2777
2789

از این زندگی خسته شدم 

حالم از خیانت های بابام بهم میخوره

آرزوم شده این که یا من بمیرم یا اون بمیره 

مگه پدری کردن انقد سخته؟

هیچوقت محبت پدر ندیدم 

کلافه شدم 

دلم برای مادرم بخاطر زندگی که نکرد هر لحظه هر ثانیه هر دقیقه هر ساعت آتیش میگیره

کاش هیچوقت من تو دنیا نیومدم 

قلبم تیکه تیکه‌س

فقط آرزوی مرگ دارم 

بدبختمون کرده سرکار نمیره سر سال که میاد منو مامانم لرز میکنیم بخاطر جا به جایی خونه چون پول نداریم پارسال انقد کرایه خونه نداده بود آخر سال صاحب خونه از پول پیشمون کم کرد ما موندیم و ۵۰ تومن که هیجا خونه بهمون نمی‌دادن با اون قیمت ما یک ماه تموم آواره شدیم خودش گذاشت و رف دو سه روز ی بار میومد خونه هر روز صاحب خونه میومد با مادرم دعوا همه وسایل خونه رو جمع کرده بودیم و روی موکت می‌خوابیدیم و غذا می‌خوردیم 

خاله هام و داییم بخاطر خدا نفری پنج تومن ده تومن بهمون دادن تا تونستیم ته جایی که هستیم خونه بگیریم خونه که نیست درهای آهنی بزرگ آشپزخونه ای که جای یخچالمون نمیشد اتاق خوابی که در ندارع دستشویی تو.حیاط صاحب خونه ی پیرزنه هر ماه میاد جلو در برای کرایه خونه ندیم هم دعوا میندازه

کلی قرض بالا آورده کلی چک برگشتی 

طلبکار هر روز میاد جلو در خونه مامانم می‌ره جواب میده

روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم حالم از همه چی بهم میخوره انقد خستم که دلم میخواد خودمو بکشم اما دلم برای مامانم میسوزه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم 

بعضی زندگیا به طلاق کشیده بشه برابچهاخیلی بهتره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫