2777
2789
عنوان

باورم نمیشه داداشم فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست
منم بعد فوت خواهرم دیگه حسی به این دنیا ندارم! بیرحمه! هر آن ممکنه یکی از عزیزام یا خودم برم

عزیزم روحش شاد باشه ، کی فوت شدن ؟ 

اگه داغتون تازه هست فصل اول زندگی پس از زندگی رو ببین خیلی آدمو آروم میکنه

من هر شب هرشب نگا میکردم وگرنه از غصه خوابم نمیبرد 

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گاهی میگم کاش باهامون قهر کرده بود قطع رابطه کرده بود مهاجرت کرده بودولی بودبودش و فکر بودنش ارومم م ...

به امید دیدار در اون دنیا زنده ام ، اینجوری آروم میشم

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤
عزیزم روحش شاد باشه ، کی فوت شدن ؟ اگه داغتون تازه هست فصل اول زندگی پس از زندگی رو ببین خیلی آدمو آ ...

سیزده بدر

مهربون و بی زبونترین خواهرم بود

نگو چندین ساله شوهرش خیانت جنسی میکنه و این بخاطر مظلومیتش میریزه تو خودش

یکماه هم قلب درد داشت و دکتر درست حسابی نه شوهرش میبرد نه میزاشت کسی ببره. 

بیشتر دردایی که قایمکی کشیده و ما نفهمیدیم آزار میده

یه دختر و یه پسر نوجوانم داره دو ماهز هم میشه ازدواج کرده

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
قلبم به درد اومد واشکم دراومد

عزیزم ممنون از همدردیت ❤️❤️❤️

سیزده بدرمهربون و بی زبونترین خواهرم بودنگو چندین ساله شوهرش خیانت جنسی میکنه و این بخاطر مظلومیتش م ...

عزیزدلم ،امیدوارم اون دنیا به آرامش رسیده باشه ، درکت میکنم ، آدمای خوب و مهربون زود میرن داداش من مهربونترین دلسوزترین بود ، نمیدونم شاید خدا دلش نمیاد این دنیا بمونن

عزیزدلم ،امیدوارم اون دنیا به آرامش رسیده باشه ، درکت میکنم ، آدمای خوب و مهربون زود میرن داداش من م ...

جیگرمون سوخت

دیگه بعد اون هیچی لذت بخش نیست.  ناامید و افسرده شدیم

فقط زندگی میکنیم همین... 

خدا صبرش رو بده الهی

بدترش رو نشونمون نده

من از قبل فوبیای بیماری و مرگ اطرافیانم رو داشتم دیگه فکر کن الان تو چه حالی ام

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
جیگرمون سوختدیگه بعد اون هیچی لذت بخش نیست. ناامید و افسرده شدیمفقط زندگی میکنیم همین... خدا صبرش ر ...

منم فوبیاشو داشتم ، مثلا به مرگ بابام فکر میکردم دیوونه میشدم چه برسه به برادرم ، موقع مریضیش حتی یه لحظه هم به مرگش فکر نکردم ، دکتر آشغالش هم همش میگفت خوب میشه ، لااقل واقعیت رو نگفت ، تا آخرین لحظه امیدوار بودیم

چون دکترای تهران تعریفشو کرده بودن و درمانش رو تایید کرده بودن به روز آخر که فکر میکنم جگرم کباب میشه زندگی چقدر بیرحمه خدااا