2777
2789

بچه ها من سه روز پیش تاپیک زدم گلوم داره آتیش میگیره

یهو گلوم انگار سرب داغ ریختن شروع کرد سوختن بعد گلو دردم شروع شد دردش زد به گوشام، یهو صدام رفت. اصلا اصلا صدا نداشتم. بعد سرفه هام شروع شد

اصلا نای دکتر رفتن نداشتم فقط از داروخانه اسنپ یه ورق سرماخوردگی اکتوکلد گرفتم با یه شربت برون کلد همین. 

بعد یکی از دوستام بهم گفت پیازو حلقه حلقه کن با نصف استکان آب و نمک و زردچوبه بزار بیست دقیقه با شعله کم بپزه بخور با آبش معجزه میکنه.پیش خودم گفتم الکیه تاثیر نداره ولی انقدر حالم بد بود راهی نداشتم گفتم بزار امتحان کنم. 

یه بار دیروز صبح یه بار شب پیازو پختم خوردم. به خداوندی خدا قسم امروز که پاشدم انگار نه انگار مریض بودم. نه گلو درد داشتم نه گرفتگی صدا نه ضعف و بدن درد. انگار که سه تا سرم زده باشم.حتما امتحان کنید دعام میکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خود پیارم خوردی؟

بله هم خود پیازو خوردم هم آبشو سر کشیدم. نمک میزنی به پیاز راحت قابل خوردنه. نمیدونی چطوری معجزه کرد

من از یه بنده خدایی این ویروسو گرفته بودم که سه بار زیر سرم رفته بود به خدا

البته دعای اهل بیت ع هم در شفا و رفع گرفتاری های ما بی تاثیر نیست، خوب که نگاه کنی، می بینی اهل بیت ع،  به دل دوست ات انداختن تا این راهکار را بهت بگه.

هر خیری، هر خیری که به ما می رسه از جانب امام زمان عج هست.

وایی خداخیرت بده فردا امتحانش میکنمبد سرما خوردم

عزیزم همین الان درست کن بخور. ببین فردا صبح که از خواب پامیشی چقدر فرق کردی. نمک بزن پیاز بزاره خوب بپزه که بتونی راحت پیازارم بخوری. آب ته قابلمه رم سر بکش. حتما زردچوبه هم بزن. زردچوبه خودش ضد ویروسه

بخارپز یا کباب؟؟منم یادمه بچه بودم بابام روی شعله پخش کن پیازو کباب میکرد میداد میخوردیم خیلی خوب بو ...

من تو قابلمه با نصف استکان آب و زردچوبه و نمک به مدت بیست دقیقه پخت. هم پیازارو خوردم هم آب پیازو سر کشیدم

حالت تهوع ایما هم داشت ویروسه؟

حالت تهوع نداشتم. 

ولی سوزش گلوی وحشتناک وحشتناک، گلو درد، گوش درد، بدن درد، تب و لر ضعف شدید که سرپا نمیتونستم وایسم. اصلا باورم نمیشه بدون سرم و پنی سیلین و کپسول خوب بشم به این زودی.