2777
2789

مهم ترین عامل کنترل استرس هست خود استرس باعث بیماری میشه توصیه میکنم خبرهای این مدلی رو پیگیری نکنید چون به جز استرس چیزی ندارن 

پدر منم مشکل ریه دارن و هفته پیش سرماخورده بودن خداروشکر این هفته بهتر شدن

تیکر بارداریم نیست🥺بچه ام تو ۶ هفته پر کشید...دلم نیومد تیکرمو بردارم...🥺😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویروس جدید رو گرفتید؟

بله

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

عزيزم منم گرفتم الان يك ماهه در گيرشم

معلم هم هستم و اين عدم استراحت بدترش كرده

گلو درد شدييييد وحشتناك كه فك نمي تونه باز بشه و تنگي نفس و بدن درد شديد 

بعد از يك ماه هنوز آثارش هست 

خيلي اذيت كنندست مراقب باشين لطفا

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
سخته؟

سرفه طولانی داره و بدن درد ، تهوع و سردرد 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
عزيزم منم گرفتم الان يك ماهه در گيرشممعلم هم هستم و اين عدم استراحت بدترش كردهگلو درد شدييييد وحشتنا ...

انشالله زود خوب بشی

من تلویزیون نمیبینم تلویزیون اعلام کرده؟

عزيزم منم گرفتم الان يك ماهه در گيرشم

معلم هم هستم و اين عدم استراحت بدترش كرده

گلو درد شدييييد وحشتناك كه فك نمي تونه باز بشه و تنگي نفس و بدن درد شديد 

بعد از يك ماه هنوز آثارش هست 

خيلي اذيت كنندست مراقب باشين لطفا

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!