2777
2789
عنوان

متنفرم از خوذم از زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3675 بازدید | 161 پست
وای از دل دخترممیگفت مامان برنگردیمباز بابا میزنه تو رو آخهخدا به شوهرم یه جو عقل و احساس بده برای م ...

ما ی اشنایی داریم شوهرش خیلیییی بد بود ها خیلی فک من هر کار خلافی ک ذهنت بیاد کرده بود از مشروب خوری تا معتاد شدن و دنبال زن های خراب رفتن و دست بزن داشتن و خرجی ندادن دیگه همه چیییییییی.

ی خانومی داره جواهرررر نگم برات از خانومیش از زرنگیش از مهربونیش بیچارع چون پناهی نداشت و یتیم بود همه جوره این شوهره رو تحمل کرد انقد کتکش میزد ک زنه سیاه کبود میشد ولی میگف بخاطر  دخترام بمیرمم پامو از خونم نمیذارم بیرون.

کلییییییی سال گذشت و زنه با اخلاق و رفتار و برخوردش کاری کرد شوهره هم مشروب گذاشت کنار هم معتاد بودنشو ترک کرد . هم کارای خلافشو ک کلی بخاطرش افتاده بود زندان گذاشت کنار .

عین پروانه دور زنش میگشت رف اشپزی یاد گرف شد ی آشپز خوب  سر سنگین شد رفیق بازیشو گذاشت کنار باورت نمیشه همین ماه پیش زنشو برداشت برد مکه ازش حلالیت گرف کلی براش طلا اینا گرف.

نه به هیچ وجه نیستی از اونم بدتری من که داغونم اینارم گفتم تو داغونتر نشی برو سر زندگیت

فدات بشم

ان شاءالله خدا یه در فرجی هم برای تو باز کنه و هرچه زودتر خوشبخت شی

زن همیشه بیچاره ست

تا مجردی میگن چرا شوهر نمیکنی

شوهر میکنی هزارتا دردسر

جدا میشی صد هزارتا دردسر

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما ی اشنایی داریم شوهرش خیلیییی بد بود ها خیلی فک من هر کار خلافی ک ذهنت بیاد کرده بود از مشروب خوری ...

خدا جواب صبرای اون خانمو داده

والا دور از انصافه بگم شوهرم فلانه بهمانه

سر به زیره اهل مشروب و رفیق بازی و...نیست

قبلا بیش از اندازه خسیس بود ولی الان به نسبت بهتره

فقط بسیااااااار بددهنه و دست بزن داره و البته غلام حلقه به گوش پدر و مادر و خواهر برادر

خدا جواب صبرای اون خانمو دادهوالا دور از انصافه بگم شوهرم فلانه بهمانهسر به زیره اهل مشروب و رفیق با ...

بد دهنیشو از این گوش بگیر از اون گوش بده بره. بخوای توجه کنی و جوابش بدی بازم میشع دعوا و کی میاد ب دادت برسع؟؟؟

اصلا پا رو دمش نذار محبت کن ب خودت هم برس کاریت نباشه اصلا با مادر پدر و... چجوریه فقط فکر زندگی خودت و اون دوتا بچه باش. پسرت ک بزرگ بشه میشه ی حامی برات 

بد دهنیشو از این گوش بگیر از اون گوش بده بره. بخوای توجه کنی و جوابش بدی بازم میشع دعوا و کی میاد ب ...

خدا کنه

منم مشکلم اینه زود جوش میارم

پسرمم که غعلا بابایی هست شدید

تا ببینیم از این به بعد چی پیش میاد

خدا کنهمنم مشکلم اینه زود جوش میارمپسرمم که غعلا بابایی هست شدیدتا ببینیم از این به بعد چی پیش میاد

تو نیاز داری یکی باهات بحرفه درداتو گوش کنه و ارومت کنه ، وگرنه الان ک خودت هم فکر میکنی میبینی شوهرت زیادم مرد بدی نیس همش یکی دو مورد اخلاق بد داره ک اونم ربط میدی زود جوش میاری.

مثلا مادر خودت ک دنیات اورده اونجوری دلتو شکستع از این مرد ک پسر ی زن دیگس چ انتظاری داری!

مگه نمیگی ب مادرش زیاد روز مادر داده ب مادر تو ی تومن داده ب تو دو تومن داده  اصلا این بحث نداره ک عزیزم بگو داده ک داده ب من چ زیاد بده ارزش خودشو نشون داده کم بده هم همینطور.

تو نیاز داری یکی باهات بحرفه درداتو گوش کنه و ارومت کنه ، وگرنه الان ک خودت هم فکر میکنی میبینی شوهر ...

باید حسابی رو خودمم کار کنم

حسااابی

باید حسابی رو خودمم کار کنمحسااابی

امیدوارم تونسته باشم ی کوچولو ارومت کنم ی ذره روحیه بدم بهت.

خواستی حرف بزنی من هستم و کافیه پیام بدی عزیزم.

فقط اروم باش تا خودت ب خودت کمک نکنی هیشکی نمیاد دلش ب حال زندگی تو بسوزه.

پدرت هم تا ی جایی تحمل دارع چیکار کنه نمیتونه مادرتو ول کنه خرج شمارو بده هرچی باشه اوناهم زندگی خودشونو دارن.

از قدیم مامان بزرگامون گفتن  زبون ی تیکه گوشته ک هر طرف بچرخونی میچرخه.

میتونی باهاش نیش بزنی  یا میتونی باهاش گرگ رو رام کنی.

اینم بگم زمان میبره تا درس بشه خیلی چیزا باید تحملت هم ببری بالا هروقت دیدی کم میاری حرفای مادرت ب یادت بیار و محکم تر روی پای خودت وایسا تو نباشی کی ب بچه هات میرسه اخه خودت با ارزوهایی ک تو قلبت براشون داری بزرگشون کن 

امیدوارم تونسته باشم ی کوچولو ارومت کنم ی ذره روحیه بدم بهت.خواستی حرف بزنی من هستم و کافیه پیام بدی ...

قربونت برم مهربونم

مرسی از وقتی که گذاشتی

واقعا؟حوصله دعوا سر مهریه رو هم ندارمفقط میخام خدا زودتر شوهرمو بکشه تا من راحت بشم همین

آره عزیز منم مهریه رو در قبال حق طلاق بخشیدم اما فقط در قبال حق طلاق یعنی اگه طلاق نخدام مهرمو بخوام میتونم بگیرم ولی حق طلاقم دیگه باطل میشه اینو گفتم در جریان باشی گلم ولی کاش کاش کاش حرفهای مادرتو تحمل میکردی حتی بهت فحش میداد میخوردی اما برنمیگشتی پیش شوهرت خیلیییی اشتباه کردی خیلی 

واقعا؟حوصله دعوا سر مهریه رو هم ندارمفقط میخام خدا زودتر شوهرمو بکشه تا من راحت بشم همین

آره عزیز منم مهریه رو در قبال حق طلاق بخشیدم اما فقط در قبال حق طلاق یعنی اگه طلاق نخدام مهرمو بخوام میتونم بگیرم ولی حق طلاقم دیگه باطل میشه اینو گفتم در جریان باشی گلم ولی کاش کاش کاش حرفهای مادرتو تحمل میکردی حتی بهت فحش میداد میخوردی اما برنمیگشتی پیش شوهرت خیلیییی اشتباه کردی خیلی