2777
2789
عنوان

متنفرم از خوذم از زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3804 بازدید | 161 پست
عزیزم قصد طلاق نداری پس هیچ وقت توی دعواها خونه تون رو ترک نکن بخدا بعد ازدواج هیچ جا خونه خود آدم ن ...

بخدا من قصد ترک خونه نداشتم

دعوا کردیم

فحش

کتک کاری

رفتم اناق درو بستم اومد تو اتاق اونقددددرررر کش داد که مجبور شدم

شوهرم یه روانیه

یعنی میگه هزارتا حرف بارت کنم،کتکت بزنم ولی تو هیچ صداتم درنیاد

الان یبار هم نگفت ببخش که اونجوری دست روت بلند کردم

جوری هلم داد دارکش افتادم زمین و اگه سرم به جایی میخورد مطمئنم میمردم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی خیلی عجله کردی و بد برگشتی

میتونستی دربرابر مامانت مقاومت کنی 

بعدم ببین سنی ازش گذشته شما ۳ نفر بودین رفتین باید خیلی کمک حالش میشدی ک اونم جوش نیاره

ادم سنش ک میره بالا دیگه تحمل بچه نداره 

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
کار از اونجایی خراب می شه که ما زنا فکر می کنیم داریم همه جوره واسه شوهرمون و زندگیمون تلاش می کنیم اما این طور نیست شما عزیزم اول رابطه بین خودت و همسرت رو درست کن خیلی چیزا درست میشه بهش احترام بذار بهش اقتدار بده با حرفات باکارات بفهمه که مهمه تاثیر گذاره محترمه محترم خلاصه فکر کنه بهترین شوهر دنیاست اون وقت نرم می شه و واقعا می شه بهترین شوهر دنیا

خودتون گفتید تو شهرتون طلاق مرسوم نیست . مادر شما هم تو همین شهر و باهمین فرهنگ بزرگ شده و خوب مسلمه که ذهنیت بدی نسبت به طلاق داره. این غرها رو زده که برگردی سر زندگیت . اینجور نیست که دوستت نداشته باشه .یا پشتت نباشه . اون از نظر خودش در حقت داشته خوبی می‌کرده. 

وای چقدر ازت حرصم گرفتههههه چرا خودتو خااار کردی برو ذز این به بعد شوهرت هر کاری بخواد میکنه گند زدی ...

مبموندم چی میشد؟

روز به روز خوش خوشان شوهرم بود که تو آرامش داره زندگیشو میکنه

منم از اینور از حرص غر زدنای مامانم،شلوغکاریای بچه هام لسپاسم عصبی میگرفتم و دست چپم بی حس می شد

چقددددر خودتو سبک کردی از خدات بود دنبال بهونه بودی زنگ بزنی به شوهر الدنگت مادر من هزار برابر بدتر ...

گفتنش راحته 

بلخره خونه زندگیه مادره ست وقتی یه جوری رفتار میکنه که رسما داره بیرون میکنه آدم چیکار کنه

خیلی شرایط سختیه .

من قهر کردم حتی مامانم بچمو راه نداد خونش. پسرم 4 سالش بود پیش باباش بود. یک ماه قهر بودم چه حرفا که ...

مامانم نذاشت که کار به منت کشی بکشه

کاری کرد من خودمو کوچیک کنم که چیییییی

روال زندگی خانم برگرده به قبل

روشن فکریای جدیده دیگه مهریه نمیگیرن حق طلاق میگیرن فکر میکنن به نفعشونه

آخه الان مهریه چی کشک چی

کل قانون به نفع مرداست

چندتا خانم جدا شدن از فامیلای دور نهایتا سالی یه سکه بهشون میدن

دیگه الان دوتا بچه داری مجبوری تحمل کنی پس سعی کن گوش به حرفش باشی

تحمل میکنم فقط و فقط خدا شاهده بخاطر این طفل معصومام

ولی به حرفش گوش نمیدم

با پنبه سر میبرم

مامانم نذاشت که کار به منت کشی بکشهکاری کرد من خودمو کوچیک کنم که چییییییروال زندگی خانم برگرده به ق ...

منظورم اینه صبرت کمه. من مامانم بچمو راه نداد. یه روز بچم اومد پیشم تو اون یه ماه، هم بی محلی کرد بهش هم وقتی میخندید هی میگفت مرگ!!! به خودمم که انواع فحشا رو میداد. با اینکه ریتم زندگیشم سرجاش بود. تحمل کردم همه رو

ولی یاد گرفتم حتی اگه شوهرم سرمو ببره، دیگه قهر خونه مامانم نمیرم

کاش زنگ نمیزدی بهش دیگه اوضاع از قبل هم بدتر میشه ولی بابای خیلی خوبی داری کاش‌منم همچین بابایی داشت ...

فدای بابام بشم من

اونم گیر افتاده تو دست مامانم باور کن🥲

تا تقی به توقی میخوره وای فشارم رفت بالا

زمستون و تابستون نداره

مجبورش میکنه با ماشین خودمون بیردش تهران

هوووووففففففف 

آخه الان مهریه چی کشک چیکل قانون به نفع مرداستچندتا خانم جدا شدن از فامیلای دور نهایتا سالی یه سکه ب ...

خوب اونا  شوهره هیچی نداشته حتما

دوست من جدا شد شوهرش خونه داشت مجبور شد بفروشه مهریه بده

مهریه ات سرجاشه اگر از حق طلاق استفاده کنی مهر باطله وگرنه مهریه داری فقط از حق طلاق نمیتونی استفاده ...

واقعا؟

حوصله دعوا سر مهریه رو هم ندارم

فقط میخام خدا زودتر شوهرمو بکشه تا من راحت بشم همین

تازه وقتی حق طلاق با زنه، کل هزینه طلاق هم گردن زنهخواهرم مهریشو بخشید حق طلاق گرفت. الان هرکاری میک ...

مسلمه که نمیزنه

مگه مغز خر خورده؟

از این مردا موزمارتر بازم خود مردان