امروز برا یه کاری روبیکا نصب کردم الان گوشی رو گرفتم دیدم نیم ساعت پیش همونجا پیام داده از بالا یکمی از پیامش معلوم بود با دیدن همون یکمم تعجب کردم و حالم بهم خورد از این حد آشغال بودن😑😑
من کلا همه جا رو دیلیت اکانت زدم و بلاکه الان واقعا فکر نمیکردم همچین رفتار چندش اوری انجام بده مرتی ...
اره میدونم عزیزم ولی طرفت بازیگر ماهریه بدون هیچ دعوایی ازت جدا شده الانم بنظر درخواست غیر معقولی نداره فقط میخواد باهات حرف بزنه متاهل ها خیلی زیرک تر از مجردها هستن البته من اینارو تازه فهمیدم تو همین تاپیک ببخشیدا شما معلومه دختر عاقلی هستی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
لطفاً همین جوری بلاکش نکن کلی بد و بیراه بارش کن مرتیکه بیشرف خیانت کارو . بیچاره زنش! جدا از خیانت کار بودنش شخصیت خودشیفته و آزارگر داره ، این جور آدما اول کلی خودشونو خوب و عاشق نشون میدن تا طرف وابستهشون شه بعد یهو کمرنگ میشن .
حتما از قبل کلا زن داشته مطمئنی مجرد بوده اخه اینطور که میگی این همه ابراز علاقه بعدش یهو کم کم فاصله گرفته و گفته لیاقتتو نداشته شاید موقعیتش داشته به خطر میوفتاده فاصله گرفته
تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن
لینگ کانال امۻامه
آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید