2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 190028 بازدید | 806 پست

ببین عزیزم تو اگه الان برینی دهنش هم باز یه چیزی میگه و میخاد بحث رو باز کنه حتی یکمی...

ولی بزرگی کن کاری که تا الان کردی و مطمئنن خدا یجایی تو زندگیت پاداش این حرکت قشنگتو میده. اصلااااااااااااا چیزی نگو حتی اگه میتونی بدون سین زدن بلاک کن بره گمشه بی شخصیت

این اگه آدم بود عقل داشت میدونست که باید جلوی حماقت قلبشو بگیره و احساسی رفتار نکنه بیاد متن بلند بالا برات بنویسه خلاصه این آدم ارزش هیچ واکنشی ازت‌ رو نداره شوتش‌ کن بره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

ببخشیندا 

یدونه انگشت (اون انگشت بی تربیتیه رو میگم) براش بفرست و بلاکش کن مرتیکه رو 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
درستهبلاکش کردم

آفرین گل قشنگم

دنیا پر از آدمایی که نتونستن جلوی احساسشون رو بگیرن و 

باعث عذاب هم خودشون هم بقیه شدن

تو از اون کمیاب های منطقیی باش که با عقلش پیش میره و زندگیش پر از آرامشه

حتما سیاوش کن و واسه زنش بفرست بظذار قبل بچه دار شدن بفهمه با چ اشغالی داره زندگی میکنه

بهتره‌ باعث بهم خوردن یه زندگی نشه!!

خوب و بدش برای زنش رو میشه بلاخره‌ 

اینطوری اسی هم آرامش بیشتری داره