2777
2789
عنوان

چطور باید درخواست طلاق بدم

78 بازدید | 11 پست

سلام دوستان وقت همگی بخیر

من درگیر پروسه جدایی ام تازه تونستم طرف مقابل رو راضی به جدایی کنم گفته همه طلاها رو بیار پس بده بریم برا طلاق 

از یه طرف میترسم طلاها رو بدم دیگه طلاق رو قبول نکنه

از طرف دیگه واقعا خسته شدم فقط میخوام تموم شه

اصلا نمیدونم باید کجا برم دادخواست طلاق رو بدم چطور باید استارت بزن کارای محضری کردن طلاق رو

اینم بگم‌من دختر هستم بايد براي شناسنامه سفید کی و چطور درخواست بدم؟ 

ممنون میشم‌کسی لطف کنه راهنماییم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یوقت ندی طلا ها را اول برید محضر وکالت در طلاق را بهت داد بعد طلاها را بهش بده ،که بعدا خودت بتونی طلاقت را بگیری ،ولی اگه طلا را بدی که اون طلاقت بده شاید این کار را نکنه مراقب باش 

با وکیل جلو برو همه چی رو بده وکیل تنظیم کنه 

حق رجوعش ، حق تجدیدنظر حق فرجام حق تعیین داور ،نماینده ، و وکیل و .... رو ببنده که نتونه بازی راه بندازه 

حالا فعلا طلاقت رو بگیر و به جزئیاتش دقت کن که رکب نخوری بعد به فکر شناسنامه باش ، اولویت بندی کن اول طلاق 

اطلاعاتت کمه بهتره با یه وکیل مشورت کنی تا پشیمونی به بار نیاد 

طلاهارو قبلش بدی تمومه دیگه باید بدویی تا طلاقت بده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اطلاعاتت کمه بهتره با یه وکیل مشورت کنی تا پشیمونی به بار نیاد طلاهارو قبلش بدی تمومه دیگه باید بدوی ...

اخه مهریه هم دارم اذیت کرد میتونم با اونا اذیتش کنم

چرا عزیزم نگران نباش شما

قربونت برم من که حرفی نزدم 

آخه دوست خودم سنش کم بود که میخواست طلاق بگیره باکره هم بود میخواست شناسنامه سفید بگیره الان دوباره میخواد ازدواج کنه نمیدونه چطوری به خواستگارش بگه باکره‌ست 

ان شاءالله شما هم همه کاراتون خوب پیش بره 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم