2777
2789
عنوان

خسته شدم‌ از این اخلاق مزخرفم💔

112 بازدید | 16 پست

کسی تجربه مشابه من داره؟

احساس میکنم تمام آدما انرژی منو میخورن

قدیم این حسم فقط نسبت به غریبه ها بود ولی حالا حتی نزدیک ترین هامم اینجوری شدن مثل خواهر برادر

اینجوریم که تا میشنوم یکی میخواد بیاد خونه مون حالا هرکی به شکل عجیبی سر درد میشم و کل بدنم میریزه بهم و مادامی که شخصی داخل خونه مونه همش حالت تهوع و سر درد دارم کلا کلافه ام 

کافیه طرف پاشو بزاره بیرون به شکل عجیبی همه اون حسای بد تموم میشن میرن

کلا از بچگی هم آدمی بودم که دامنه ارتباطاتش محدوده و حالا این وضع بدترم شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد منی منم اصلا دلم نمیخواد هیچ احدیو ببینم خصوصا خواهر و مادرم که به طرز سرسام اوری حرف میزنن و غی ...

آخه من مادرم خواهرم و برادرم اینارو دوست دارم واقعا 

و این مدلی بودنم اعصاب خودمم به هم ریخته چون کاملا غیرارادی سردرد میشم یا کلا حالم بد میشه

البته من فقط مشکلم مهمون نیس کلا از ادما بیزارم خصوصا وقتی سر صحبتو باهات وا میکنن و راجع به روزمره مزخرفشون بهت میگن و تو مجبوری توری رفتار کنی انگار اهمیت میدی

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

یبار دو سه روز مهمون خونمون بود بقدری عصبی شده بودم و صداش میرفت تو مخم که مهمونو ول کردم از خونه زد ...

وای دقیقا سر وصدا روانمو به هم میریزه... مهمون که میاد نهایت ۱۵ دقیقه بتونم تحمل تو جمع بودن رو داشته باشم

آخه من مادرم خواهرم و برادرم اینارو دوست دارم واقعا و این مدلی بودنم اعصاب خودمم به هم ریخته چون کام ...

منم حالم بد میشه و برخوردمم باهاشون سرده دلیل نمیشه دوسشون نداشته باشم فقط از دور دوست داشته باشم به نظرم بهتره مثلا هفته ای یبار ی کلومی با هم بگیم و بشنویم

البته من فقط مشکلم مهمون نیس کلا از ادما بیزارم خصوصا وقتی سر صحبتو باهات وا میکنن و راجع به روزمره ...

من از آدما بیزار نیستم

ولی از خودم بیزارم که نمیتونم وقتی دارن بهم محبت میکنن عین آدم پاسخگو باشم

به یه دلیل عجیبی که نمیدونم حرف زدن با بقیه انرژیمو میگیره

من از آدما بیزار نیستمولی از خودم بیزارم که نمیتونم وقتی دارن بهم محبت میکنن عین آدم پاسخگو باشمبه ی ...

عزیزم من و تو درونگرا هستیم نیاز نیس از خودمون بیزار باشیم ما همینیم که هستیم 

منم حالم بد میشه و برخوردمم باهاشون سرده دلیل نمیشه دوسشون نداشته باشم فقط از دور دوست داشته باشم به ...

آخ دقیقققققققققققااااااااااااااااااا

به همین دلیل آرزو میکردم پسر باشم نه بخوام ازدواج کنم و نه هیچی 

مستقل و تنها و راحت زندگیمو بکنم بره

آخ دقیقققققققققققااااااااااااااااااابه همین دلیل آرزو میکردم پسر باشم نه بخوام ازدواج کنم و نه هیچی ...

خب مگه دختر نمیتونه مستقل و تنها و راحت زندگی کنه😂