2777
2789
عنوان

رازی که هییییچ کس نمیدونه جز خودت

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 48 پست
رازی که به ضررم تمام شد😭 راه دور بودم.سالی دوز مهمان مامانم بودم.الکی میگفتم تو سرما نمیتونم جایی ب ...

😭😭😭تسلیت میگم

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بد

اره خیلی بده ولی دست خودم نیست بقیه فک میکنن بدجنسم یا خوشحالم واسشون اتفاقی افتاده

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
دلم می خواد یه بار موهامو کوتاه پسرونه بزنم...اما نمیشه....

چرا عزیزم

کوتاه کن

لذت بخشه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

قلبم😢💔💔💔💔💔💔💔

رفتم تو یه اتاق سرد.خودمو تنبیه کردم.نماز وحشت خوندم براش.دو رکعت نماز براش خوندم.سه کیلو لاغر کردم.این چند روز.وای مادر.الان یه تار مو که رو لباسش بود یادگار آوردم.عکسش رو صحفه اول گوشی..😭😭😭😭💖

راز خاصی نیست فعلا حامله ام وخودم وشوهرم هیشکی نمیدونه

مبارکه

به سلامتی

من چرا ذوق کردم😆😆😆

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

رفتم تو یه اتاق سرد.خودمو تنبیه کردم.نماز وحشت خوندم براش.دو رکعت نماز براش خوندم.سه کیلو لاغر کردم. ...

دیگه خودتو سرزنش نکن عزیزم مادرت راضی به این حالت نیست

جاش بهشت باشه

[QUOTE=367478343]دردت به جونم.بدت از هرکس اومد.بگو ❤️

عزیزم چرا اون موقع که بود کم بهش سر میزدی؟

فکر میکردم همیشه هست.دلایل بچه گان.بیست و هفت ساله ازدواج کردم.جمعا یک سال انگار پیشش رفتم.الانم که رفت قبلش فکر میکردم.کمه کم تا بیست سال دیگه زنده هست.شش صبح عمرشو به شما داده بود.😭😭😭😭😭

فکر میکردم همیشه هست.دلایل بچه گان.بیست و هفت ساله ازدواج کردم.جمعا یک سال انگار پیشش رفتم.الانم که ...

خدا رحمتش کنه عزیزم جاش بهشت باشه براش قرآن بخون و ذکر بگو همین براش کافیه و دل خودتونم آروم میگیره 

حسبی الله