2777
2789

؟

ایا خوب شد؟

راه حلش چیه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

پسر منتا هشت سالگی ادامه داشتهرکاریم بگی کردم فایده نداشتهشت سال خود ب خود خوب شد

برادر زاده منم هشت سالشه

همه جور دارویی دادیم بهش تاثیری نداشت، نمیدونم دیگه چیکار کنم دارم دیوونه میشم

مامانش بنده خدا همش باید رخت خواباشو بشوره

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادر زاده منم هشت سالشههمه جور دارویی دادیم بهش تاثیری نداشت، نمیدونم دیگه چیکار کنم دارم دیوونه می ...

یه چیزایی یه تاثیراتی داره مثه کیسه نمک

بزارین رو بخاری گرم شه و بزارین  پایین شکمش

با روغنای گرم ماساژ بدین مثانشو

ولی پسر من ک با اینام جواب نبود تا خود ب خود خوب شد

یه چیزایی یه تاثیراتی داره مثه کیسه نمکبزارین رو بخاری گرم شه و بزارین پایین شکمشبا روغنای گرم ماسا ...

همه این کارا رو کردیم اصلا هیچی به هیچی

امیدوارم بچه ماهم مثل پسر شما خود به خود خوب شه. خیلی سختههه خیلی 

باید شبها بعد از ساعت ۸الی۹مایعات نخورن قبل از خواب مثانشون خالی بشه طول شب مادر صداشون کنن و ببرن دستشویی نزدیک اذان صبح معمولا  این اتفاق می افته که حتما بچه بیدار بشه و دستشویی بره زحمت مادر زیاد میشه بهتره اینجور بچه ها توی تخته لبه دار بخوابم زیرشون یه لایه نایلون و روی اون پتو باشه که اگر با همه این احوالات اتفاقی افتاد مادر بتونه راحت تر پتو رو بشوره

باید شبها بعد از ساعت ۸الی۹مایعات نخورن قبل از خواب مثانشون خالی بشه طول شب مادر صداشون کنن و ببرن د ...

شبا سخته بخوای چند بار بیدارش کنی

حتی اگه دوبارم بیرون بره باز ممکنه جیش کنه متاسفانه