2777
2789

بله 

صدرصد

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۶ پرومکس دارم یک هفته است انتنش پریده هر چقدر ریست میکنم و سیمکارتو درمیارم و ...باز درست نشد میگم کاش سامسونگ اس ۲۴ اولترا میخریدم یا سیزده پرومکس ....۴۰ میخوان برای ریجستریش که بنظرم زیاده 

چی صددرصد

صدرصد ارزش خرید داره

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
من ۱۶ پرومکس دارم یک هفته است انتنش پریده هر چقدر ریست میکنم و سیمکارتو درمیارم و ...باز درست نشد می ...

عزیزم۱۳پرومکس ها ریجیسترشده هستن و هزینه اضافی نمیخوان درسته؟

من ۱۶ پرومکس دارم یک هفته است انتنش پریده هر چقدر ریست میکنم و سیمکارتو درمیارم و ...باز درست نشد می ...

منم دو دل بودم بین ایفون۱۶ و الترا 

الان با حرفتون دیگخ تصمیم قطعیم الترا شد

منم دو دل بودم بین ایفون۱۶ و الترا الان با حرفتون دیگخ تصمیم قطعیم الترا شد

افرین کار درستی میکنید ..کاش منم این اشتباهو نمیکردم ...الانم بخوام عوضش کنم کلی ازش کم میکنن در صورتیکه جمعا دو هفته هم استفاده مفید نکردم ....