2777
2789
عنوان

صبحا تو خونه تنهام ترسوها نیان

108 بازدید | 10 پست

صبح شوهرمو دخترم ک رفتن  من تنها بودم مث همیشه هواهم بارونی و خونه تاریک گرفتم خوابیدم...بعد تو خواب حس کردم ی نفر بالا سرمه داره اسممو صدا میزنه...حتی انگار حس میکردم دستم بهم زد...از خواب پریدم و اینقد ترسیدم.بنظرتون خواب دیدم ...تاحالا تو خونه مون ازین چیزا ندیدم...خیلی میترسم.ب هیچکیم نگفتم.مَرد هم بود....فک کردم شوهرمه حتی ‌...یعنی تا این حد واقعی بود ک فک کردم من خواب بودم شوهرم اومده خونه

خواب دیدی نگران نباش

توی خواب احساس لمس شدن و حتی درد عادیه

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همچین اتفاقی برام افتاده کابوسه

خیلی هم واقعی بنظر میرسه من انگار حتی صداها رو هم می شنیدم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
منم همچین اتفاقی برام افتاده کابوسهخیلی هم واقعی بنظر میرسه من انگار حتی صداها رو هم می شنیدم

دقیقا منم شنیدم.  اسممو صدا زد مثلا سارا خانوم😐   وای بخدا موها بدنم سیخ شده

دقیقا منم شنیدم. اسممو صدا زد مثلا سارا خانوم😐 وای بخدا موها بدنم سیخ شده

بهش فک نکن من اوایل ازدواجم بود 

حتی بعدش یکبار دیگه برام پیش آمد انگار چند نفر با هم بودن میگفتن این دخترشونه یعنی من

چندین صبح دیگه نخوابیدم که همسرم می‌رفت سر کار 

کم کم یادم رفت دیگه 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....