2777
2789
عنوان

بابام میگه صبر کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 33 پست
قراه بیان فردا و من ازدواج قبلیم عروسی نگرفتم چون اصلا همس م رو ذره ای دوست نداشتم و واقعا مشکلی برا ...

خیر انشاالله 

ولی اگه دوست داری که بپوشی این حق و از خودت نگیر

و حرف هیچ کس برات مهم نباشه 

انشاالله  بعد سال دخترتون 

فدای تو بشم من  چه پدرمهربانی داری و اینکه خدا دخترتو رحمت کنه 

ان شاءلله خوشبخت بشی

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنار نیومدم عزیزم هفته ای دو بار میرم سره خاکش هر شب عروسکش پیشمن هر روز وقتی یادش میوفتم گریه م میگ ...

بله حتما صبر کن تا سال دختر .

و تو این مدت اگه فکر میکنی از نظر روحی اوکی نشدی رو خودت کار کن  و بعد زندگی جدید را شروع کن ،

بله حتما صبر کن تا سال دختر .و تو این مدت اگه فکر میکنی از نظر روحی اوکی نشدی رو خودت کار کن و بعد ...

خیلی سخته واسم من همش سعی میکنم خودم رو سر گرم کنم ولی نمیشه

الان خواستگارمم چون از قبل میشناسیم و از وقتی دخترم رفته پیشمه خیلی هوای منو داره ولی میترسم خسته بشه خوب ولی همش داره یکاری میکنی من اینجوری نباشم 

قراه بیان فردا و من ازدواج قبلیم عروسی نگرفتم چون اصلا همس م رو ذره ای دوست نداشتم و واقعا مشکلی برا ...

بهتره به حرف شوهرت گوش بدی مگرنه هم فامیل خودت و مخصوصا فامیل شوهرت شروع به حرف زدن میکنن که نتونست یه سال خودش رو نگه داره و انگار نه انگار که بچش تازه فوت شده رفته لباس عروس پوشیده عین خیالش نیست

خیلی سخته واسم من همش سعی میکنم خودم رو سر گرم کنم ولی نمیشهالان خواستگارمم چون از قبل میشناسیم و از ...

برای اینم میگم چون شاید حس عذاب وجدان بهت دست بده که بی دلیل قشنگ خودت را پیدا کن و حتس چند جلسه هم پسش مشاور برو و بعد با ذهنی آروم  و همینطور که گدشه ای از ذهن و قلبت دخترت را داری یه زندگی شاد و ان‌شاءالله پر بچه داشته باشی