2777
2789
عنوان

مامانم مثلا داشت به من تربیت جنسی یاد میداد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3544 بازدید | 98 پست
ایشالا که تو شوخی کرده باشی اینکه نمیدونی فینگلیش چیه عجیب نیست اینکه اصرار دارید راجب چیزی که نمیدو ...

عزیزم این موضوع اونقدر با ارزشه براتون که به خاطرش به یه نفر  بپری 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 به نظرم به جای دعوا درست کردن توی تایپیکا یا رد شید یا ملایم تر صحبت کنید 

واقعا دنیا عجیبیه

🧿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هه😂😂😂😂😂 با اجازت من سال اخرشم شما که بهش مینازی انگار فقط شما رفتی دانشگاهباید بدونی اینارو درس ...

The hymen is a thin piece of tissue located at the opening of the vagina. It’s formed from leftover tissue during the development of the fetus. At birth, the hymen is usually shaped like a ring, but it can change over time

اگه سال آخری که دیگه خیلی جای تاسف داره که معنی یه کلمه ی انگلیسی رو نمیدونی گلم Hymen= پرده بکارت

The hymen is a thin piece of tissue located at the opening of the vagina. It’s formed from leftover tissue during the development of the fetus. At birth, the hymen is usually shaped like a ring, but it can change over time

عزیزم بحث نکنید باهاشون گفته شما طبق این مقاله و سرچش کاملا درسته نیازی به اثبات نیست

بله درسته انگلیسی مقالات سرچ کنید گفته شما اثبات میشه!

آخه چیز پیچیده ای نیست که حتی نیاز به مقاله داشته باشه فقط یه سرچ ساده تو گوگل میخواد ولی نمیدونم چرا بعضیا برای فهمیدن انقدر مقاومت میکنن و همچنان روی اشتباهشون گارد میگیرن 

با شماهم بحثش شد😂😐

بیخیال به نظرم کم سن و ساله ولی من بحثی نداشتم باهاش  اتفاقا من اولین پستم فقط مطلب رو از گوگل کپی کردم و خودم هیچ صحبتی نکردم که بحثی پیش نیاد فقط جهت آگاهی گفتم که از اشتباه دربیاد 🙂

بیخیال به نظرم کم سن و ساله ولی من بحثی نداشتم باهاش اتفاقا من اولین پستم فقط مطلب رو از گوگل کپی ک ...

منم کاریش نداشتم به شوخی به انگلیسی گفتم فینگلیش چون به انگلیسی فینگیلیشی گاهی به شوخی میگم ولی فکر نمیکردم یه نفر سر همچین لفضی بخواد اینطوری حرف بزنه و ریپ کنه اما مجازیه دیگ😒

.✿.