2777
2789
عنوان

حالم از همدانشگاهی های گوهم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 69 پست
همه بدن فقط شما خوبی؟!

چه بی ادب

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم دانشگاه آدم سالم و روانی میکنه مگر استثنا بهشون خوش بگذره و آدمای خوب بیفتن باهاشون

منم بهم سخت گذشته اما می دونستم مساله خودمم و باید رشد کنم تا سازگاری بیشتری داشته باشم و کمتر اذیت بشم

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
وقتی آدم فک میکنه همه مشکل دارن خودش مشکل داره

عزیزم شما چرا منظور منو نمیگیری اتفاقا من بشدت ادم اجتماعی هستم و ادمای زیادی دورمن با هیچ بنی بشری هم مشکل ندارم من میگم همه تو کلاس ما دنبال حاشیه هستن و همه پشت سر هم حرف درمیارن من برا اینکه پشت منم حاشیه نسازن اصلاا با هیچکدوم جور نشدمم الان کجای من به ادم مشکل دار میخوره"؟

منم بهم سخت گذشته اما می دونستم مساله خودمم و باید رشد کنم تا سازگاری بیشتری داشته باشم و کمتر اذیت ...

نه ولی جامعه هم بنظرم باید رشد کنه چون روانی زیاد هست 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

نمیشه که کل کلاس بد باشنشاید مشکل از شماهم باشه نوع نگاهتون

بخدا قسمم یه توک پا سر کلاس ما بیاید متوجه میشید اصلا انگار گروه بندی شدن ل کلاس تا هر گروه پشت اون یکی حرف دربیاره مثلا امروز یه عدشون میگفتن که فلانی خرابه و هر شب با یه پسره درحالیکه هیچ شناختی از طرف ندارن

من همچین حرفی زدم؟ منظور منو متوجه نشدی و برا خودت بریدی و دوختی منظورم اینه همشون دنبال حاشیه هستنن ...

خب میشه همین دیگه فرقی نکرد

منم خیلی از همکلاسیمو دوست ندارم ولی اینکه از همههههههشون ایراد بگیری و برچسب بزاری جریانش فرق داره دیگه نمیشه همههه دنبال حاشیه باشن و اینا 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم شما چرا منظور منو نمیگیری اتفاقا من بشدت ادم اجتماعی هستم و ادمای زیادی دورمن با هیچ بنی بشری ...

گفتم که قضاوت نمیکنم اما تلنگر زدم که اگه با بقیه هم مشکل دارید روی خودتون بازبینی داشته باشید . بازم ببخشید اگه اذیت شدین .

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

من میفهمم چی میگی 

خداروشکر دانشگاهم تموم شد. از تک تکشون نفرت داشتم. واقعا خاله زنک و دنبال حاشیه ان. منم معروف بودم به کسی که تا کلاسا تموم میشه سریع با سرویس میپریدم میرفتم خوابگاه😂

به زور با چندتاشون اوکی شده بودم که فقط اون تایم بگذره. الانم با همشون قطع ارتباط کردم انقدر سم بودن 

نه عزیزم دانشگاه آدم سالم و روانی میکنه مگر استثنا بهشون خوش بگذره و آدمای خوب بیفتن باهاشون

واقعاا هم همینه مثلا بعضی هارو میبینم تو دانشگاه که دوستای سالمی دارن و بعد کلاسا میرفتن کافی میخورن و با دوستاشون میگن و میخندن خیلی ناراحت میشم حتی یک دونه درست حسابی هم به پست من نخوردش فقط یک نفر چسبیده بهم که اونم اینقدر نالههه هستش و همیشه در حال زار زدن و گریه کردن که تموم انرژی های بد دنیا تو وجودم میادش