2777
2789

لطفا سایت داشته باشه

مثه کوزارکس و اکسیس وای میخوام بخرم اصل بوده باشه خودتون خرید کرده باشین

و قیمتش مناسب

و اینکه کسی یاسر کالا رو میشناسه؟ اصل بوده خریدید؟

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

خالم از انگلیس برام میفرسته کلا اعتماد ندارم ب اینجا

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کوزاکس از خانومی فک کنم خریدم،روبان قبلا خیلی داشت الان کویر شده،خیلی سخت شده☹

اصن خانومی هیچ محصول خارجی ای نداره همش ناموجود زده چن وخته همه خارجیارو

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

خوش بحالت با این خاله ۵۰ درصد اقوامم اروپا آمریکان ولی دریغ از یه مرسوله پستی😂

هذینشو خودم میزنم براش همیشه از هذینه محصول گرفته تا ارسال

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥