2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وحشتناک‌ترین درد زیباترین لحظهدردی که دیگه مطمئنی از این بالاتر دردی نیست ولی زنده ایزنده زنده سلاخی ...

چقدر قشنگ توصیف کردین🥺

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بدترین خاطره عمرم بود

سال ۱۴۰۰ بود ک بچم ب دنیا اومد 

دوتا امپول فشار بهم زدن از ۳ صبح تا ۷ صبح فقط جیغ میزدم 

حنجره ام پاره شد از بس جیغ و فریاد زدم

با اینکه دکترم خوب بود و توی بیمارستان خصوصی بودم ولی اصلا آمادگی طبیعی ب دنیا اوردن بچمو نداشتم 

انقدر بهشون التماس کردم سزارین کنن ولی گفتن نه تو لگنت خوبه و قدت هم خوبه میتونی 

بیچارم کردن تا بچم ب دنیا اومد 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من نذاشتم خواهرم داشت. خیلی بد بود خودشو نابود کرد ازین همه،درد به نظرم طبیعی برای زمانی بود که علم پیشرفت نکرده بود . تحمل درد وحشتناک. افتادگی رحم آسیب لگن مادر و نوزاد و هزاران چیز ذیگه.خواهرم پشیمون شذ. البته زایمان ایران هم نبود

بدترین خاطره عمرم بودسال ۱۴۰۰ بود ک بچم ب دنیا اومد دوتا امپول فشار بهم زدن از ۳ صبح تا ۷ صبح فقط جی ...

ای وای ماما بهت نگفت جیغ نکشی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا از کسی نپرس.نه درباره طبیعی،نه سزارین.

این توصیه ای هست که به همه میکنم.

میدونی چرا؟؟

چون آدما متفاوت هستن با فیزیک بدنی متفاوت.با تحمل متفاوت و با ژن متفاوت.

ممکنه زایمان برای من راحت بوده باشه،ولی برای دیگری نه.

پس نپرس و مقایسه نکن.چون ممکنه بترسوننت.یا ذهنیتت خراب بشه.

من خودم از کسی نپرسیدم.تا خودم باهاش مواجه بشم.

بستگی داره به قدرت تحملت به رحمت که زود دهانه باز میشه یا نه بدن با بدن فرق داره

تو فکر کن کپپپپ درد پریودیه اما ۱۰ برابر شدید تر 

اونم بگم از ۵ سانت به بعد خیلی شدید میشه اولاش خوبه مثل پریود بود برای من

فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا...♡
اصلا از کسی نپرس.نه درباره طبیعی،نه سزارین.این توصیه ای هست که به همه میکنم.میدونی چرا؟؟چون آدما متف ...

الان دقیقا همین تو فکرم بود هر کی یه نظری داره میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40