2777
2789
عنوان

داداشم با زنش مشکل دارن

247 بازدید | 16 پست

بابام ی ادم ساکته و نجیبه 

ینی بیش از اندازه ساکته 

مادرشوهرم جلو بابام هرچی میخاد میگه بابام نگاه میکنه شوهرم هرچی بگه بابام نگا میکنه .خانواده شوهرم هیچ ترسی از بابام ندارن 

الان داداشم مشکل پیدا کرده بابام هیچی نمیگه 

امشب داداشم ی عالمه چیزیش گفت ک تو عرضه حرف زدن نداری و فلانی

دلم برای بابام میسوزه انگار نمیتونه حرف بزنه 

واقعا نمیدونم چیکارکنیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداشت زورش به زنش نمی‌رسه میاد رو بابات خالی می‌کنه 

داداشت عرضه داره خودش حقش رو بگیره و مشکل رو برطرف کنن با هم 

به بابات چه مربوط 

شما هم همینطور خودتون حقتون رو بگیرید 

الان مادر شوهرت دخالت داره ببین چه وجه بدی داره 

بابات هم تو زندگی داداشت حرف بزنه همینقدر وجه بد داره 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بابای منم مثل بابای توعه. مادرمم ساکته چند کلمه هم حرف بزنه انقدر سادست که نزنه بهتره. خودتون زرنگ ...

من خواهرم با همسرش از اول زندگی مشگل داشتن خواهر منم مظلوم  و ساکته.  منو برادرم ازش دفاع کردیم شوهرش اومده بود تو خونمون قلدری میکرد. انقدر به بابام گفته بودم.  چرا دفاع نمیکنید.  تنها حرف بابام این بود زنگ بزنید پلیس بیاد بندازتش بیرون

من تجربه همچین چیزی رو دارم.

هرچقدر پدر ساکت و نجیب باشه،باید مقتدر هم باشه.باید بتونه روابط رو بین فرزندان و عروس و دومادش بخوبی حفظ کنه.متاسفانه این خصوصیت پدر شما زیادم خوب نیست.مخصوصا تو این موارد.