2777
2789
عنوان

نمیخوام

117 بازدید | 11 پست

۲۵ تولدمه 

چون روز مردم همون روزه مادرشوهرم زنگ زد چرا دوتا کیک بگیره شوهرت یه کیک بگیرین همون شب  با روز مرد دو منظوره کنیم مهمونیه اونشب خونشون 

فامیلاش هستن تو مهمونی نمیخوام آقا دردت ۵۰۰ تومن کیکیه که پسرت میخواد بخره 

خودم می‌خرم

شوهر بچه ننم لال میگه حرمت مادرم و نگه دار نری زشته 

اصن از فامیلای مادرش خوشم نمیاد اصن دوس ندارم جلو اونا تولد بگیرن برام 

۲۹ ام بچه که نیستم دلم میخواست فقط خودمون باشیم 

تازه قرار بخ کادو هم نیست فقط محض شادی 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

یکی دو روز قبلش دوتایی جشن بگیرید

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسال تولد من با روز مرد یکی شد کوفتم نکردن واسم... باز دم داداشم گرم فرداش سوپرایزم کرد

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
مناسبت مهمونی چیهتولد شمایا روز پدر؟

ن این نمیخواد به فامیلاشون بگه تولد منه 

مهمونی روز پدره 

گفت تولدت توهم اونروزع کیک بگیریم دور هم برقصیم شاد باشیم 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

چیز بدی نگفته 

بجای دوتا کیک یدونه بزرگ بگیرید 

حالا خوبه مثل مادرشوهر های دیگه نگفته اصلأ هیچی نگیرید 

نمیدونم چرا زندگی رو این همه به خودتون و بقیه زهرمار میکنید 

چه اشکالی داره امسال تو تولدت مهمون باشه مگه چیز بدیه؟

در ضمن تا به بلوغ فکری نرسیدید ازدواج نکنید زندگی میدون جنگ نیست و الکی نیست با این چیزای مسخره تلخش کنید 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بگه هم جالب نیستنمیان کادو بدن بهت کهروز قبل یا بعدش تولد دو تایی بگیرین

من جلو فامیلای مادرش معذبم نمیتونم ارتباط بگیرم باهاشون

چیز بدی نگفته بجای دوتا کیک یدونه بزرگ بگیرید حالا خوبه مثل مادرشوهر های دیگه نگفته اصلأ هیچی نگیرید ...

من اصلا با خوانواده مادرش راحت نیستم کلی حرف و حدیث شنیدم ازشون

معذبم دوس ندارم جلوشون برام تولد بگیرم