2777
2789

خیلی آرامش بخشه واقعا لذت داره

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

امام مهدی علیه السلام فرمودند:

امور خود را به ما واگذار کنید، چون بر ما

واجب است که شما را به مقصد برسانیم ،

همانگونه که در ابتدا به راه انداختیم .

الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لابه لای صحبتتون میشه منم دعا کنید التماس دعا🌹🤍🌹

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
امام مهدی علیه السلام فرمودند:امور خود را به ما واگذار کنید، چون بر ماواجب است که شما را به مقصد برس ...

مممنونم ازمطلب قشنگتون 🧡عاقبت به خیر  بشین

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
متاسفانه روم نمیشه

عزیزم حضرت مهدی بابا مهربونی هاست 

لابه لای صحبتتون میشه منم دعا کنید التماس دعا🌹🤍🌹

ان شاالله حاجت روابشین الهی آمین 

من واسش نامه مینویسم آروم میشم ولی حرفم  میزنم باهاشون .لطفا واسه شفام وازدواج با عشقم دعا کنید انشاالله به حق امام زمان حاجت روابشین

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

من واسش نامه مینویسم آروم میشم ولی حرفم میزنم باهاشون .لطفا واسه شفام وازدواج با عشقم دعا کنید انشا ...

چه کار قشنگی ان شاالله حضرت عشق  دعاگوتون باشندو حاجت روابشین الهی آمین 

ولی فکرنکنم ها فعلان برای من بابای خشنی بوده💔🙂

بهش اعتمادکن قدرتمندترین و بامحبت ترین بابای عالمه 

چه کار قشنگی ان شاالله حضرت عشق دعاگوتون باشندو حاجت روابشین الهی آمین

مرسی عزیزم ممنون همچنین .نامه نوشتن هم خیلی خوبه من واسش تاحالا ۴بار نامه نوشتم .نامه اولم هفته بعدش طلبوند رفتم مسجدجمکران تازه مهمون آقاشدم رایگان .نامه دومم دوسه ماه بعدش طلبوند رفتم مسجدجمکران الان منتظرجواب دوتانامه آخرم هستم هنوزحاجت روا نشدم ولی همین که توی بی کسی وتنهاییم یه جورایی بهم فهموند کنارمه خیلی خیلی برام ارزشمنده .

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

مرسی عزیزم ممنون همچنین .نامه نوشتن هم خیلی خوبه من واسش تاحالا ۴بار نامه نوشتم .نامه اولم هفته بعدش ...

😍😍😍😍😍🧡🧡🧡🧡🧡وای چقدر ذوق کردم خدای من حضرت مهدی واقعا  خوده عشقه نفسه جونمون واسش بدیم کمه آن شاالله  همیشه برقرارباشید مطمئن باشید جواب میده به موقعش آن شاالله  سالم باشید و حاجت روابشین 😍😍🧡

😍😍😍😍😍🧡🧡🧡🧡🧡وای چقدر ذوق کردم خدای من حضرت مهدی واقعا خوده عشقه نفسه جونمون واسش بدیم کمه آ ...

ممنون عزیزم .همچنین گلم