2777
2789
عنوان

دعوا کردم تو مدرسه

103 بازدید | 5 پست

سلام. من کلاس ۹ هستم. داخل مدرسه یا بهتر بگم داخل کلاسمون ی گروه است که منو اذیت میکنن و خواهشاً نگید برو به ناظم بگو که اگه این کارو بکنم همه بهم میگن پاچه خوار خا..مال اینا دیگ. پس نمیتونم به کسی بگم چون اگه بگم اون گروه کاری می‌کنه که من داخل کلاس همه بهم بگن پاچه خوار نمیخوام اینجوری بشه. داخل اون گروه تقریبا همرو میتونم بزنم ولی یکیشون هست خیلی قوی نمیتونم بزنمش . امروز محمد همکلاسیم که تو همون گروهه اذیتم کردن منم جامدادیم ورداشت بهش گفتم بده گفت نمی‌دم. ببین من میتونم بزنم ولی اگه یکیو بزنم کل گروه می‌ریزه سرم و از طرفی هم نمیخوام غرورم شکسته بشه لطفا بهم راه حل بگید و اگه اون پسر قویه دخالت نکنه بقیه گروه را میزنم لطفا ی راه حل بگید اگه بهم تیکه انداختن جواب ندم شکست خوردم. خیلی دوست دارم بزنمشون امروز هم همون پسررو زدم وای خب اون قویه اومد منو نگه داشت اون یکی زد. کمکم کنین اگه بهم تیکه انداختن چی؟

نظرسنجی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره