2777
2789

طلاق.فقط.طلاق.چون.بااین.حرف.به.وجود.زنش.توهین.میکنه.یعنی.داره.زنشوتحمل.میکنه.چنین.ازخود.راضی.وبی.لیاقتی.به.دردسطل.آشغال.میخوره.حیف.زن.نجیب.که.زندگیشوباچنین.به.ظاهرمردی.هدربده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلاق.فقط.طلاق.چون.بااین.حرف.به.وجود.زنش.توهین.میکنه.یعنی.داره.زنشوتحمل.میکنه.چنین.ازخود.راضی.وبی.لیا ...

کاش میتونستم ازش طلاق بگیرم نمیشه نمیزاره بابام 

بابام یه آدمیه که میگه حتی شوهرت زن گرفت تو بشین بچه هاتو بزرگ کن اینو وقتی که بخاطر خیانتش مبخواستم طلاق بگیرم گفت بهم💔💔💔حالا فهمیدی چه دردسنگینی رو تحمل میکنم نه شغلی نه خانواده ای نه شوهر درستی من باختم جوونیمو من باختم زندگیمو

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚
نمیره حتی حوصله حرفهای منو نداره چه برسه به روانشناس همشم میگه من هیچ ایرادی ندارم تو خودتو درست کن

مهرتو بذار اجرا تا عقلش بیاد سرجاش

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
کاش میتونستم ازش طلاق بگیرم نمیشه نمیزاره بابام بابام یه آدمیه که میگه حتی شوهرت زن گرفت تو بشین بچه ...

طلاق.که.بگیری.آزادمیشی.قرارنیست.دوباره.برگردی.خونه.بابات.قحطی.شوهر.که.نیست.قدرخودتوبدون

مهرتو بذار اجرا تا عقلش بیاد سرجاش

مهریه رو بزارم اجرا یعنی طلاق 

طلاق بگیرم کجابرم ؟؟خونه پدری که نمیزاره؟

طلاق یعنی جدایی از بچه هام 

طلاق یعنی این همه سال زحمت کشیدم بچه هام رو سالم با تربیت باربیارم بعد طلاق بچه هام میفته دست این واون چون شوهرم تو این سالها اصلا نفهمیده اینا چجوری بزرگ شدن 

تاپیکاتو خوندم ناراحت نشو اما بود و نبودت برای شوهرت فرقی نداره

بهتره اساسی باهاش صحبت کنی که من شوهر می‌خوام و محبت و توجه می‌خوام و نیاز جنسی دارم اگر نمیتونی برام شوهر خوبی باشی 

حق و حقوقم رو بده و جدا شیم

بکو من هنوز جوانم و حق زندگی دارم نمی‌خوام به خاطر یه آدم اشتباه بقیه عمرمو به خودم زهر کنم 

با این حرف یا میچزونیش و به خودش میاد یا تکلیف زندگیتو مشخص می‌کنه هم خونه دیگه چه صیغه ای هست 

اشتباه کرده با زندگیت بازی کرده و اومده جلو 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

مهریه رو بزارم اجرا یعنی طلاق طلاق بگیرم کجابرم ؟؟خونه پدری که نمیزاره؟طلاق یعنی جدایی از بچه هام طل ...

مهریه ربطی ب طلاق نداره گلم. میتونی ب عنوان تهدید حسابش کنی. اونو اجرا بذاری حساب کار دستش میاد 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
مهریه رو بزارم اجرا یعنی طلاق طلاق بگیرم کجابرم ؟؟خونه پدری که نمیزاره؟طلاق یعنی جدایی از بچه هام طل ...

بچه داری پس باید بسوزی بسازی اگه پشتوانه نداری بریز بپاش بخر خوشحال زندگی کن و دیگه هم آدم حسابش نکن 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

قهرنه ولی هم خونه چراقبول میکنممنوشوهرم واقعاهم خونه های خوبی هستیم

میشه بیشتر بگی؟

یعنی شوهرت اذیتت نمیکنه محدودت نمیکنه؟

سر هر چیزی حتی یدونه خونه مادرت رفتن زهرمارت نمیکنه؟

میشه بیشتر بگی؟یعنی شوهرت اذیتت نمیکنه محدودت نمیکنه؟سر هر چیزی حتی یدونه خونه مادرت رفتن زهرمارت نم ...

قبلاکه زن وشوهربودیم اره

ولی الان که هم خونه ایم نه هرجابخوام بهش میگم مسرم ولی یه جاهایی که خط قرمزشه حق ندارم برم ازاول 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم