2777
2789
عنوان

شوهرم قبل ازدواج با یه زن متاهل دوست بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 42 پست
گذشته آدما به خودشون مربوطه نباید توش کنکاش کنی اگه از وقتی ک با تو هست موردی دیدی برخورد ککن

نه هیچی ندیدم . وفاداریش زبان زده. دو سال دوست بودیم یک سال ازدواج کردیم. آنقدر همیشه آدم خوب و کاملی بوده که برام سنگینه هضم اینکه چطور با زن متاهل رابطه داشته 

الان مگه کاری میشه کرد؟ بهش فکر نکن دیگه فقط حواستو جمع کن نشونه ای اگه دیدی جدی بگیر

نه فوق العاده وفادار اصلا باورم نمیشد شخصیتش اجازه داده باشه با زن متاهل رابطه داشته باشه.‌نمیدونم چیکار کنم آروم بگیرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونم برات سخته استارتر جان اما این مربوط به زمانیه که شما تو زندگیشون نبودی؛ 

جزء اشتباهات خودشه 

و می‌شه گفت ی جورایی ی چیزیه بین خودش و خداش... پشیمونه و دیگه سمتش نرفته و توبه کرده 

این نهایت کاریه که ازش برمیاد 

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 
نه هیچی ندیدم . وفاداریش زبان زده. دو سال دوست بودیم یک سال ازدواج کردیم. آنقدر همیشه آدم خوب و کامل ...

اولا ک اون نمیدونسته یارو متاهله بعدم اکثر پسرا دوس دختر داشتن تو مجردی حتی اگه تو مجازی بوده

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

شوهر من قبل ازدواج با یه زن متاهلی بوده.میرفته خونشون و رابطه و ...خلاصه شوهرم داشته اینا بعد ی مدت شوهره میفهمه ولش میکنه دیگه بهم چیزی نگفت تا یمدت قبل که گفت از دختره خبر نداشتم نگرانش شدم بهش پیام دادم دیدم جواب نداده خیلی نگران شدم به رفیقش پیام دادم گفته خودکشی کرده...

راستش اون روز توی حرم امام رضا بودیم بهم گفت که اینا منم گفتم چیزی نگم ولش کن ولی بهم خیلی برخورد 

تازگیا حس میکنم خیانت میکنه چون سه چهار ماهه ازش خبری ندارم و خبری نمیگیره

خیلی حس بدی بهش دارم...

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨